2777
2789
عنوان

به کسی تهمت زدم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 19 پست
به هیچ طریقی امکان پذیر نیست . چون اون‌شخص به شدت به من بد کرده و یه جورایی دشمن من هست

اسی قشنگ درکت میکنم. میدونم چقدر ناراحتی الان، خدا لعنت کنه آدم های بد رو که گاهی باعث بد شدن طرف میشن، گاهی مجبوری مثله خودشون باشی هرچند راضی نیستی اما مجبوری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی قشنگ درکت میکنم. میدونم چقدر ناراحتی الان، خدا لعنت کنه آدم های بد رو که گاهی باعث بد شدن طرف می ...

ممنونم که منو خیلی خوب درک کردی 😔😔 چون واقعا درکش  سخته بدی دیدم که بدی کردم اما باور کن باز هم پشیمونم

سلام اگه واقعا فکر میکنید حلالیت طلبیدن موجب اتفاق های بد بیشتری میشه به نظر من سعی کنید یک طوری اون حرفی که در نورد اون شخص زدید رو جبران کنید تا بقیه متوجه شن این حرف در مورد اون شخص اشتباهه و سعی کنید کار های خیر انجام بدید وثوابش رو هدبه کنید به اون شخص  و نماز یکشنه ماه ذیالقعده هم آثارش رو لطفا مطالعه کنید  فکرکنم این نماز هم خوبه  البته مطمئن نیستم مال یکشنبه هست یا نه  بی زحمت خودتون مطالعه کنید در پناه حق  

عزیزان وقتی کسی لز کارش واقعا پشیمونه و رو زده اومده معذرت خوهی میکنه وحلالیت میطلبه شما هم سعی کنید ببخشیدش ممنونم همگی 

به نیتش کار خوب کن و هیچوقت یادت نره خدا به حدی مهربونه که گفته با توبه حتی شرک هم آمرزیده میشه پس اول توبه کن و بعد از طرفش مثلا به نیازمندان کمک کن و کار خیر انجام بده. انسان معصوم نیست و گناه کاره پس سعی کن دیگه این کارو نکنی.