neginmorsali مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2069 عنوان اگ بهم نگید چجور مخ کراشموبزنم آخر سینگل میمیرم😔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 18 پست خدااا 1400/09/04 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lotusmm عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 658 یدونه گند بالا اوردم خودش میدونه ازش یکم خوشم میاد ولی زیاد بهم پی ام نمیده فک کنم از من خوشش نمیاد ... خنگی دیگه البتا به دل نگریاولی اصلا پیام نده سعی کن یه جوری با پای خودش بکشونیش اگه حضوری میتونی ببینیش خیلی خوب میشه ولی هرچی بی محل تر باشی بیشتر جذبت میشه نه اینکه پیام بدی بعد پیام بده سین نکنیخب نکردی که نکردی به پشمش😐 توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
neginmorsali مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2069 خنگی دیگه البتا به دل نگریا ولی اصلا پیام نده سعی کن یه جوری با پای خودش بکشونیش اگه حضوری م ... الان برم سین کنم یا نه😂همش میگه هر موقع اومدی اینجا یه فکری میکنیم😐بعد هر دوتامونم از یه رابطه سمی اومدیم بیرون
lotusmm عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 658 الان برم سین کنم یا نه😂 همش میگه هر موقع اومدی اینجا یه فکری میکنیم😐 بعد هر دوتامونم از یه رابطه ... الان این سم که میگی منظورت کجاشه؟😂😂دختر نیستی؟😐خیلی واضح داره مسخرت میکنه میگه فکر میکنیم نکنه بهس درخاستم دادی😐😐 توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
neginmorsali مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2069 الان برم سین کنم یا نه😂 همش میگه هر موقع اومدی اینجا یه فکری میکنیم😐 بعد هر دوتامونم از یه رابطه ... رابطه ی قبلیمون زیاد برامم مهم نیست فقط روش کراشم همین