راه حل داری بده جای من بودی چیکار میکردی،؟؟ سر من هیچیرسم نداشتن نه یلدا نه بله برون نه ع ...
واسه منم همینطور بودن برام هزار اومن خرج نکردن اما من بهترین جهازو داشتم هر چی دعوا با شوهرم داشتم مادر شوهرم باعثش بوده از بس پشت سر ب شوهرم گفته شوهرم رو بمن بدبین کرده اما هیچ ووقت ارزوی مرگشو نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند روز پیش زنگ زده متوجه شده دیگه سر کار نمیرم میگه بگو پدر و مادرت کمک کنن کاش پسرم رفته بود یه ...
اگه واقعا اینطوریه دلم برای شوهرت سوخت. تو از حرفاش بدل نگیر فقط زندگیتو کن و یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازه شوهرت وسط شما دو نفر مونده تو احترام بزرگتریش رو باید بگیری
مادرشوهر من رفتم خونه زندگیه باباش و داداشاشو دیدم همشششش میگه ما فلان میخوریم اینکارو میکردیم اونو میخریدیم خواهرام اینجوری میخورن همه چی دارن همه چی میخورن همممش از خوردن اونا میگه ولی وقتی دیدم تعجب کردم اصن حرفایی ک اون میزد نبودن داداش من مستجره ب قول تو اینجوری میگه ک منو تحقیر کنه ک داداشت خونه نداره و چندساله کار میکنه و اینا بعد من بگم زنداداشم فلان چیز خریده میگه بجای اینا بگو خونه بخره در صورتی ک داداشاشم خونه ندارن و مستجرن بدم میاد از اینحور ادما