2777
2789
عنوان

مادر شوهر خالی بند

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 65 پست
راه حل داری بده جای من بودی چیکار میکردی،؟؟ سر من هیچیرسم نداشتن نه یلدا  نه بله برون نه ع ...

واسه منم همینطور بودن برام هزار اومن خرج نکردن اما من بهترین جهازو داشتم هر چی دعوا با شوهرم داشتم مادر شوهرم باعثش بوده از بس پشت سر ب شوهرم گفته شوهرم رو بمن بدبین کرده اما هیچ ووقت ارزوی مرگشو نکردم

واسه کسی آرزوی مرگ نمیکردم نمی گفتم حرف مفت میزنه بهش لقب بدبخت نمیدادم قصد ترکوندنش رو نداشتم  ...

چند روز پیش زنگ زده

متوجه شده دیگه سر کار نمیرم

میگه بگو پدر و مادرت کمک کنن

کاش پسرم رفته بود یه دختر پولدار گرفته بود

با پول بابام انگار ازدواج کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش زنگ زده متوجه شده دیگه سر کار نمیرم میگه بگو پدر و مادرت کمک کنن کاش پسرم رفته بود یه ...

شما میتونی کاملا منطقی جوابشو بدی 

آرزوی مرگ کردن کار درستی نیست 

شبتون خوش

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
واسه منم همینطور بودن برام هزار اومن خرج نکردن اما من بهترین جهازو داشتم هر چی دعوا با شوهرم داشتم م ...

هر کسی یه طوریه

ساید من دلم سنگه

من چون کینه شتر دارم

من اگر کسی در حقم بد کنه یادم

نمیره

کلی حسرت گذاشت رو دلم

اینستا رو باز میکنم

مراسم بله برون میبینم اشک از چشمم میاد

تمام این صفت هایی ک بهش دادی با این طرز فکرت به خودت بیشتر میخوره

متاسف براتون چون نه من رو دیدی نه چیزی از زندگیم میدونی

اینطور قضاوت میکنی.

من در شانم نیست با شما هم کلام بشم

چند روز پیش زنگ زده متوجه شده دیگه سر کار نمیرم میگه بگو پدر و مادرت کمک کنن کاش پسرم رفته بود یه ...

اگه واقعا اینطوریه دلم برای شوهرت سوخت. تو از حرفاش بدل نگیر فقط زندگیتو کن و یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازه شوهرت وسط شما دو نفر مونده تو احترام بزرگتریش رو باید بگیری

هر کسی یه طوریه ساید من دلم سنگه من چون کینه شتر دارم من اگر کسی در حقم بد کنه یادم نمیره کلی ح ...

بخودت بد میکنی 

به گذشته فکر نکن.

منم هر عروسی میبینم دلم میخاد اما اگه صبور باشی خدا برات جبران میکنه ان شاالله

اگه واقعا اینطوریه دلم برای شوهرت سوخت. تو از حرفاش بدل نگیر فقط زندگیتو کن و یه گوشت در باشه و یه گ ...

این یه چشمه از حرفاش بود.

بخدا ۱۰ روز نشده بود

بعد مراسم عقد اومدم خونه خودم

پدر شوهرم رو فرستاد خونه ما بمونه ۱ ماه

که چی 

چون حوصله شوهرش نداشت

فکر کن من تازه عروس شده بودم

کوزت

که فقط بشور و بپز و بساب

من مهندس معمارم

بعدش رفتم سر کار تا دست از سرم بردارن

دقیقا  خدا امواتت رو بیامرزه

مادرشوهر من رفتم خونه زندگیه باباش و داداشاشو دیدم همشششش میگه ما فلان میخوریم اینکارو میکردیم اونو میخریدیم خواهرام اینجوری میخورن همه چی دارن همه چی میخورن همممش از خوردن اونا میگه ولی وقتی دیدم تعجب کردم اصن حرفایی ک اون میزد نبودن داداش من مستجره ب قول تو اینجوری میگه ک منو تحقیر کنه ک داداشت خونه نداره و چندساله کار میکنه و اینا بعد من بگم زنداداشم فلان چیز خریده میگه بجای اینا بگو خونه بخره در صورتی ک داداشاشم خونه ندارن و مستجرن بدم میاد از اینحور ادما