2821
2789
عنوان

شوهرسنگ دل

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 22 پست
منم دوسال ازدواج کردم تاحالا کلا یدفعه خونه ابجیم یه دفعه خونه داداشم رفتم ولی هرهفته خونه مامانم می ...

خب عزیزم ماهم آدمیم چطور انتظار دارن که بریم به خونواده اونا سر بزنیم چطور اونا مدام با خونواده خودشونن خب ماهم که از زیر بوته نیومدیم دلمون تنگ میشه من همه ی این دوسال رو که باهاش زندگی کردم همش به امید این تحمل کردم که  خوب میشه تما خوب که نشد هیچ بدترم شد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🤲♥️
عزیزم سعی کن مشکلتو باحرف وآرامش حل کنی هیچوقت بخاطر خواهر وخواهرزاده دعوا نکن چون ممکن بعد نزاره خو ...

اوناهم دیگه میدونن چه مرگمه هرچی بهشون میگم کوتاه نمیان بخدا دلم خونه هیچکی از دل کسی خبر نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اگه ازلحاظ مالی تامینت میکنه توخونه باهات خوبه بساز خواهرزاده رو میخوای چ کنی سر خواهر واینا ...

وضع مالمون متوسطه اما واقعا سنم کمه اگه از الان اینجوری بزنه تو سرم تا آخر عمر بیچارم میکنه

عزیزم یه مدت همش بگو واای فلانی نمیدونی دلم یه ذره شده واسه خواهرزادم واسه خندهاش شیرین زبونیاش کاش یه روز بریم 

یا مثلا دفعه بعد بگو یادش بخر تو مجردیا چقد منو وابجی صمیمی بودیم چقد دلم لک زده براش 

درهمین حد هر دفعه یه چیز بگو ببین پیشنهاد نمیکنه که برید شوهرمن شبا دیروقت میاد همین بهنوشه البته وقتایی که میریم خونه مامانش ابجی یا داداشش دو وسه ساعت زودتر از وقتی که میاد خونه اونجا میاد من که میگم بریم خونه ابجی داداش میگه باشه میگم خب زود بیا میگه نمیشه زودتر از ده نمیتونم بیام دیگه خودم نمیرم اصلا دوس ندارم برم مزاحم بشم

عزیزم یه مدت همش بگو واای فلانی نمیدونی دلم یه ذره شده واسه خواهرزادم واسه خندهاش شیرین زبونیاش کاش ...

مرسی فاطی جون ممنونم که باهام احساس همدردی میکنی❤❤❤