2777
2789
عنوان

مادر بی مهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 92 پست
😵😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 یا خود خدا یا ابلفض یا جد سادات یا جد هر چی امامه😳😳😳😳😳😳😳😳شوخی میکن ...

عزیزم حالم ازش بهم میخوره ولی مجبورم باهاش کنار بیام برا جهیزیه 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم راست میگی یا یه بچه هستی داری داستان سرایی میکنی .

اما اگه راست میگی با این پسره بهم بزن 

چون اینکه به مادرت رحم نکرده 

هر سال با یکی خیانت میکنه 

و تو هر هفته میای اینجا تاپیک خیانت میزنی.

جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعته 

جدا شو 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
18 سالمه اخه کاری از دستم برنمیاد 😭😭

یا خدا همسنیم😭😭😭آرزوم خوشبختیت. توروخدا از مادرت تاثیر نگیر شبیهش شی😭امیدوارم یه آینده ی فوق العاده در انتظارته

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
نمیدونم راست میگی یا یه بچه هستی داری داستان سرایی میکنی . اما اگه راست میگی با این پسره بهم بزن&nb ...

بمیرم اگه داستان باشه 😭😭

من با هر کی دیگم بخوام ازدواج کنم مامانم عوضیه😭😭

نفرس😭

بازم نفهمیدم یعنی چی😑😢

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
بمیرم اگه داستان باشه 😭😭 من با هر کی دیگم بخوام ازدواج کنم مامانم عوضیه😭😭

مامانت متولد چنده 

خب یه طرف عوضی باشه خیلی بهتر از اینه که دو طرف عوضی باشن .

این نامزد به درد نمیخوره 

حالا هی خودت رو گول بزن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
مامانت متولد چنده  خب یه طرف عوضی باشه خیلی بهتر از اینه که دو طرف عوضی باشن . این نامزد به د ...

مامانم متولد64 

ولی میترسم بقیه بگن طلاقیه بگن دیدی با این نساخت 😭😭