2777
2789

دوستانی که در جریانن یه رییس جدید داشتم  میذاشت زودتر برگردم خونه کارامو میکرد امروز همه همکارارو پیچونده بود به نصفشون مرخصی اجباری داده بود که با من بره ماموریت دیگه رفتیم چند تا سگ اومدن ولحظات رمانتیکی پیش اومد  دیگه غروب  پیام داد گفت که دوسم داره کارای طلاقشو انجام داده  نمیدونست که منم تازگی طلاق گرفتم  میگفت طلاق بگیر با من ازدواج کن‌ منم‌گفتم تو بچه داری طلاق نگیر و یکم‌نصیحتش کردم  ازش خوشم میاد خیلی جنتلمنه ولی خشنه  و تا حالا با هزار نفر دعوا بزن بزن کرده  برا ازدواج کیس مناسبی نیست اگه بگم‌نه سریع انتقالیمو مینویسه   من این جایگاهمو خیلی دوست دارم چیکار کنم بپره از سرش و منو هم نفرسته جای دیگه زنش یکی از همکارامونه اونم بفهمه جریانو میاد من بیگناهو میکشه 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعن باش اگه باش ازدواج کنی همونطور که زنشو طلاق داد بخاطر تو تورو هم طلاق میده بخاطره یکی دیگه&nbs ...

😂بخدا بخاطر من نبوده من تازه اومدم اینجا  اونا از قبل دادگاهی داشتن 

اصلا چرا پا دادی بهش چه لزومی داشت؟  معلومه ازش خوشت اومده خودتو کمرنگ کن براش

دروغ چرا وقتی اونهمه هوامو داشت واقعا جذاب و جنتلمن برام بنظر رسید ولی ازدواج که اصلا از چاله دراومدم برم تو چاه

😂بخدا بخاطر من نبوده من تازه اومدم اینجا  اونا از قبل دادگاهی داشتن

اها خب من بودم چون زنش همکارم بود قبول نمیکردم یجوریه😀بعد دیگ خودت با توجه به شخصیتش تصمیم بگیر بعد اینکه جنتلمن بودن خوشبختی نمیاره

با ارزوی رهایی از ارزوها... 
اها خب من بودم چون زنش همکارم بود قبول نمیکردم یجوریه😀بعد دیگ خودت با توجه به شخصیتش تصمیم بگیر بعد ...

😂بخدا ابن چند وقته اینقدر بهم خوش گدشته ۹ میرفتم سر کار ده میرفتم کاری به کارم نداست  سیستم تو تغییر میداد میزد ساعت هشت که من فینگر بزنم  ظهرام یازده منو میفرستاد خونه  تمام کارامو خووش میکرد 🤣🤣اره صد سال سیاه ازدواج هرگز

خدا نسل زنایی که برای مرد متاهل عشوه میان رو از رو زمین برداره 

😂😂😂کی عشوه اومده تو مگه دیدی من عشوه بیام 

😂😂😂کی عشوه اومده تو مگه دیدی من عشوه بیام 

لحظات رمانتیک پیش اومد پس دقیقا ینی چی ؟

از خنده هات معلومه چقد گل از گلت شکفته ؛ تا زنشو رسما و قانونا طلاق نداده لطفا پا تو زندگیش نکن