2777
2789

سلام وقت بخیر میخایم لوازم خانگی خرید کنیم نمیدونیم چه مارکی بخریم ایرانی یا خارجی 

الانم قیمتا خیلی بالاس کسی ایرانی مثل امرسان یخ ساران الکترواستیل هیمالیا و.... ایرانین داشته راضی بوده ؟ خارجیا مثل بکو خیلی گرونه کسی داشته راضیه؟

ایرانی از شرکت سینور‌ هیچی نخر(ببین مارکاش‌ چیان)

و تی وی هم‌ ایکس‌ ویژن‌ نخر‌

این دوتارو‌ خواهرم تجربه کرد‌

پولشو‌ سوزوند

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بتونی‌ تی و یخچالتو‌ که خیلی مهمن‌ سامسونگ برداری دیگه عمری‌ برات کار میکنن‌ و بی دردسرن‌

ایرانی ولی زجر کشت میکنه

حالا از ماشین لباسشویی  خبر ندارم خودم ال جی دارم خیلی راضی ام 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

مال من دوو ایرانیه من چند ساله دارم هم یخچال هم ماشین لباسشویی راضی ام

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
لوازم خانگي فقط بوش بقیه مارکا چون مونتاژ ایرانن واقعا به درد نمیخورن

خوبه داره میگه خارجیا گرونن😕

بوش هم الان فیک و اصلش اصلا قابل تشخیص نیس

ممکنه پول اصل رو بده ولی جنس فیک بگیره

لوازم خانگي فقط بوش بقیه مارکا چون مونتاژ ایرانن واقعا به درد نمیخورن

کی گفته سامسونگا‌ مونتاژ ایرانن؟

بوش‌ خیلی الکی گرونه. اصلا دوسش. ندارم 

من یخچالمو دیپوینت گرفتم ولی خوب و بدش رو نمیدونم. هیمالیا و الکترواستیل هم از خوبای ایرانی ان

واقعا موندم بین ایرانیا کدومو بخرم یا اصن خارجی بخرم شما دیپوینت راضی هستی؟

واقعا موندم بین ایرانیا کدومو بخرم یا اصن خارجی بخرم شما دیپوینت راضی هستی؟

منم خیلی تعریف الکترواستیل‌ رو شنیدم

خریدتون واسه تازگیا بوده ؟ بوش راضی هستید ؟

ما چهارسالي میشه که هم سایدشو داریم هم ماشین لباس شویي و ظرف شویي و ماکرو و جاروبرقیشو واقعا راضي هستیم و از هر نظر حرف نداره یکي از دوستامون ساید سامسونگ خرید هم زمان با ما انقد اذیتش کرده امسال فقط چهار بار خراب شده اومدن درستش کردن ال جیم عمم داره تعریفی نداره ماشین لباس شوییش سر یه سال به صدا میوفته و تکون میخوره تی وی هم اگر خواستی بگیری سونی بگیر که واقعا صوتی تصویری سونی عالیه عزیزم چون من بیشتر مارکارو دیدم و تجربشو داشتم فقط خواستم کمکی بهت کنم امیدوارم به دردت بخوره