2789
عنوان

رلم.....

405 بازدید | 5 پست

خانوما ساعت ۴ صبح بوده که با رلم چت کردیم؛؛؛ اینم بگما که خواستگاری و اینا اومده و ....

از ۴ صبح اصلن ازش خبری نیس یعنی سابقه نداشته که سراغمو نگیرع؛؛؛؛ منم پیام ندادم اصلن بهش چون هیچوقت پیام ندادم و خودش پیام میداده؛؛؛ به نظرتون سراغشو بگیرم؟؟؟؟ یا خودش پیام میده

لطفن هر چی که به صلاحه رو بگین انجام بدم

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
به نظر من باهاش تماس بگیر

⁦☹️⁩⁦☹️⁩جدی؟؟؟؟ با خودش نگه چقدر پیگیرمه

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه دوسش داری و واقعا نگرانشی یه زنگ بزن 

خودش پیام داد الان😅🧡