2777
2789
عنوان

حاملگی با پیشاب، باورم نمیشه 😳

2363 بازدید | 46 پست

سلام 

تو تاپیک قبلی توضیح دادم که من یه مدتی دچار پریود نامنظم بودم و برای همین رفتم دکتر 

دکتر گفت دهانه رحمم زخمه و عفونت هم دارم 

دارو نوشت برام ولی من مصرف نکردم چون میخواستم برم مشهد پیش یه متخصص دیگه 

قبل این ماه، تقریبا 7 ماه میشد که قرص ضد بارداری میخوردم، ولی بعد اینکه پریودم نامنظم شد قطعش کردم و چون به ک اندوم حساسیت داشتم، این سه هفته اخیر 

فقط جلوگیری طبیعی داشتیم

هفته ی پیش خیلی زیر دلم درد میکرد، مثل درد پریود ولی پریود نشدم 

اصلا احتمال نمیدادم حامله شده باشم ولی چون علائمم شبیه حاملگی قبلیم بود شک کردم

بیبی چک زدم منفی بود و شوهرم هی مسخره ام میکرد مگه تو حضرت مریمی که حامله شده باشی، امکان نداره

خلاصه که با خودم گفتم حتما درد زیر شکمم از عفونته میخواستم قرص هارو ( قرص برای درمان عفونت) شروع کنم که با خودم گفتم حالا یه ازمایش خون هم میدم، ضرر نداره

و امشب واقعا شوکه شدم، ازمایش خونم مثبت شده!!! 

میشه یکم روحیه بدین

اصلا انتظار نداشتم 

ممکنه ازمایش خون اشتباه باشه؟ 

اره ممکنه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم اشتباه باشه

ولی اگ باردار هستی عفونت و زخم خیییلی خطرناکه برو دکتر

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

نه ازمایش خون اشتباه نمیشه 

ولی شاید شوهرت یلحظه کنترلشو ازدست داده و حتی یه قطره هم بریزه باردارمیشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

ورودت رو ب دنیای مامانا تبریک میگم 

من آن توام مرا به من باز مده🦋 خدا جونم تو همون خدایی که یونس را از شکم نهنگ ؛یوسف را از ته چاه،ابراهیم را از دل شعله های آتش نجات دادی و برویش گلستان کردی.    خدایا میدونم همیشه هوامو داری ولی من حواسم نیست🌸🌸🌸