2777
2789
عنوان

کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم میگه دو تاشم عمل کن راحت شی😑

نکن بابا دختر مگه دیوونه ای این همه خودتو زجر بدی درد سر بکشی تو که میخوای این همه هزینه کنی و ورزش و رژیمم نمیخوای پس برو معده اتو عمل کن بهتره

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
مال منم بزرگن ولی مشکلی ندارم باشون چون وقتی رژیم میگیرم وزنم متناسب میشه خیلی قشنگه  لباسا خی ...

من ورزشکارم اندامم رو فرمه با 60 کیلو وزن یک سانتم شکم ندارم اما خب خودم دوس ندارم خیلی تو دید باشن 😕

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
من ورزشکارم اندامم رو فرمه با 60 کیلو وزن یک سانتم شکم ندارم اما خب خودم دوس ندارم خیلی تو دید باشن ...

خوشبحالت چقد باید ورزش کنم  تو ورزش سینه هام لاغر میشن به نظرت

من ورزشکارم اندامم رو فرمه با 60 کیلو وزن یک سانتم شکم ندارم اما خب خودم دوس ندارم خیلی تو دید باشن ...

قشنگه دیگه 

الکی به خودت سخت نگیر 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
خوشبحالت چقد باید ورزش کنم  تو ورزش سینه هام لاغر میشن به نظرت

از فردا شروع کن اگه میتونی برو باشگاه اگه نه تو خونه برنامه ورزش بانوان و نصب کن لاغر کنی خیلی تاثیر داره کوچیک میشه من بیشتر از این نمیتونم وگرنه اولین و آخرین راه حل خوش اندامی ورزش کردن دائمیه

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
چرا عمل با ما.. لش کوچیک کن  شکمتم ورزش شنا برو کوچیک میشه

با مالش کوچیک کنه یا بزرگ قمری؟

ماساژ خاصی داره ؟

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س