2777
2789
عنوان

۷ماهه باردارم،دکتر ندارم،مشهدی ام

2285 بازدید | 17 پست

سلام

۲۶هفته هستم.دکترم زهرا توانایی بود که خیلی تو بخیه هاش معروفه،اما از مهر دیگه مطب نیست و یهو غیب شده!

منم مستاصل موندم و دکتر ندارم

دکتری هست که پیشش طبیعی زایمان کرده باشید و بخیه هاتون و یا ترمیمتون رو ریز و حسابی زده باشه؟

من تو زایمان اولمم دکترم نبود😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم پیش زهرا فارغ تو پیروزی مطب شلوغ 😖😖 اما به شخصه دکتر خوبیه

سلام عزیزم ..خوبی ...زایمان کردی بالاخره ؟؟با دکتر فارغ ؟میخواستم ببینم راضی بودی ازش ؟منم دکترم زهرا فارغ هست الان ۲۰ هفتمه ...من خیلی دوسدارم موقع زایمان همسرم‌کنارم باشه ..دکتر فارغ یکم رو این موضوع گیره البته راضیش کردم ولی خب بازم میترسم بزنه زیرش ک همسرم نباشه پیشم 

سلام عزیزم ..خوبی ...زایمان کردی بالاخره ؟؟با دکتر فارغ ؟میخواستم ببینم راضی بودی ازش ؟منم دکترم زهر ...

من سزارین اورژانسی شدم

الحمدلله که دکتر فارغ ،دکترم بودن 

بخیه هام عااااالی بود

من این موضوع رو نمیدونم،ولی بنت الهدی بستری بودم خانومی که تخت کناریم بود زایمان کنار همسر میخواست

من سزارین اورژانسی شدم الحمدلله که دکتر فارغ ،دکترم بودن  بخیه هام عااااالی بود من این موضوع ...

تخت کناری تونم با دکتر فارغ بود ؟شنیدم دستش‌سبکه اما من‌طبیعی میخوام خیلیا میگن واسه طبیعی ک کلا دکترا نمیان ...و برم‌مرکز مامایی و ماما خصوصی بگیرم ..حالا مرددم

تخت کناری تونم با دکتر فارغ بود ؟شنیدم دستش‌سبکه اما من‌طبیعی میخوام خیلیا میگن واسه طبیعی ک کلا دکت ...

نه نبود

فارغ فقط بنت الهدی و موسی بن جعفره که جفتش هر دکتری باشی میان

تو بیمارستان دولتی اکثر دکترها تو طبیعی نمیرن سرزایمان

میرم پیش زهرا فارغ تو پیروزی مطب شلوغ 😖😖 اما به شخصه دکتر خوبیه

ازاده اخوان دکتر خیلی با تجربه ایه یه سرچ تو گوگل بزن   زنگ بزن بپرس ببین ماما همراه میشه یا نه 

همسده امام رضایوم😍