پسرم نوپاس و شیطووون و بغلی ینی من دارم ظرف میشورم اون شلوارمو میکشه ک بغلم کن و گریه اصلا وقت نمیکنم ب کارا خونه برسم درست قبلا بهتربود میذاشتم پیش مادرشوهر الان نمیتونم بزارم خواهری چیزیم ندارم خیلی سختمه از طرفیم حالت وسواس تمیزی دارم نمیتونم کثیفی تحمل کنم دیشب یه لحظه گذاشتمش پیش باباش پوشاکش باز بود کثیفی کرد رو موکت آشپزخونه اوضاعیه خودم سرماخوردم تو این سرما موندم چطور بشورمش 😔حیاطمم نشستس شما مثل بودین تاحالا؟ همش میگ بشین بغلم کن دورم باش
وای خواهر نگو سعی کن از خودت دورش کنی منظورم این نیست که بهش اهمیت ندی فقط سعی کن عادت نکنه بچه من همینجوری هست بچه اولم هست تجربه نداشتم از بس دوسش داشتم همش بغلش میکردم الان 3 سالشه هنوزم نمیذاره از کنارش تکون بخورم حتی موقع خواب هم میگه همش باید سرت سمت من باشه اصلا نمیذاره سرمو اونور بچرخونم باید بیاد رو شکمم بخوابه یا اینکه محکم بغلم کنه تا خوابش ببره در غیر اینصورت گریه و جیغ میزنه معذرت میخوام حتی سرويس بهداشتی هم که میرم گریه میکنه تا بیام بیرون، خلاصه از الان سعی کن کم کم عادتش بدی فاصله بگیره وگرنه خودت از پا درمیای منکه نابود شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.