2777
2789
عنوان

😔😔😔نمیخوام پیش شوهرم بخوابم

3206 بازدید | 94 پست

۲۰ ساله ازدواج کردم ۳ تا دختر دارم 

شوهرمم نظامیه 😔شهرستان هم زندگی میکنم 

😔۵سالم افسردگی شدید داشتم 

😔۳ماهه اصلا از شوهرم سرد شدم 

میاد خونه اصلا حالم بهم میخوره شب هایی ک شیفته آرامش دارم حالم خوبه 

دیشب اومد رو تخت سرمم درد میگرفت دختر بزرگممم سرما خورده شدید از صبح درگیرش بودم 

یکم دراز کشیدم رو تخت شوهرم مث وحشی ها اومد گفت چته چیه چه خبره دیگه چند وقته خودتو زدی به اون راه یه بار ک میگی کیست داری دکتر ممنوع کرده یه بارم برام قیافه گرفتی😔بهش گفتم خسته شدم دیگه از زندگی با تو از دیدن تو از بودن با تو از اخلاقات از خواسته های نامتعارفت از خانوادت از خوووووودت از همه چیت خسته شدم فقط به خاطر دخترامه ک تو زندگیتم دیگه حتی اگه فحشم بدی کتکم بزنی تهدیدم کنی تو خونه زندانیم کنی هیچی برام مهم نیست دیگه از همه چی خسته ام 😔بالشت رو پرت کرد تو صورتم گفت به درک نقشت تو زندگیم همون کلفت باشه بهتره تو لیاقت نداری 😔بعدشم رفت تو پذیرایی خوابید😔😔😔😔😔😔😔😔😔صبح ک رفت سرکار بهم پیام داد که هرچی دیدی از چشم خودت دیدی جلوی دخترام از این گوه خوری هایی ک دیشب کردی نکنی که خیلی  برات بد میشه 😔😔😔😔😔😔😔شوهرم خیلی مغرور و بددهن تو زندگی تنها چیزی ک براش ارزش داره دخترامونن 😔از اولم حتی من براش ارزش نداشتم 😔😔😔خیلی خسته ام خیلی تنهام 😔خیلی دلم گرفته میدونم میره زن میگیره یه بار تو اینستاش با ی دختر ۱۸ ساله مشهدی دوص شده بود خاک تو سرش هیچ وقت فراموش نمیکنم رفتم لیست تماس واتس اپشو دیدم همش باهم تماس تصویری داشتن  اصلا ازش سرد شدم از ۳ ماهه پیش مطمئنم هنوز با دختره رابطه داره مطمئنم🤧🤧🤧🤧🤧😔شوهرم از من خیلی سر تره و خوشگل تره تازه تو شهر بزرگ شده 😔اصلا من خیلی بدبختم دخترام اگه نبودن طلاق میگیرفتم 😔چیکار کنم من الان؟؟؟😔🤧از زندگی یک نواخت خسته شدم خسته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تموم شد؟؟؟؟خیلی تاثیر گذار بود

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دلم گرفت  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

تا قبل اون دختر مشهدی داشتم مبخوندم میخواستم بیام بگم وا چته چرا خودتو گرفتی بعد ک ب این رسیدم نظرم عوض شد حق دادم بهت ...خواهر منم مثه شماست سر همین کارای شوهرش ازش سرد شده خالش بد میشه میاد سمتش میگه با اون کاراش ازش زده شدم نمبخوامش بخاطر بچه ها موندم 

واقعا. خیلی. روزگار سختی. داری.  خدا بهت.صبر. بده. وخودش. از هر. راهی. که به صلاحته مشکلت رو حل کنه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹

عزیزم خوب هزار و یکی راه هست هزار تاشو امتحان کن درستکن زندگیتو از طریق دخترات تلاش کن چرا پا پس میکشی البته خیانت خیلی بدهو مردی که مریض به این باشه رو اصلا نمیشهدرست کرد ولی خدا بهت صبر بده