2777
2789
عنوان

کمک لطفا ختنه با حلقه

428 بازدید | 41 پست

سلام وقت بخیر من دیروز پسرمو بردم ختنه کردم با حلقه( ۳ ماهشه) الان خوده آلت تناسلیش ورم کرده پایین حلقه جایی که کاریش نداشته دکتر آیا این عادیه؟ 

شما بجز تتراسایکلین چی میزدید؟ 

راستی یکمم بالای التش رو پوست شکم کبود شده از دیروز داشت 

و اینکه تا کی میترسه از ادرار کردن.شما مراقبتتون چجوری بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه که الان ورم داره نگران نباش چون کوچولوه نمیترسه برای ادرارش چون فعلا اختیار نداره که بخواد خودشو نگه داره پسر منم پونزده ماهشه یک ماهه ختنه کردیمش یک روز خیلی گریه کرد ولی بعدش خوب بود البته ما حلقه نزاشتیم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

دوشنبه ختنه کردم جمعه افتاد ....خیلی زودافتاد چون پوشک نکردم مادرشوهرم میگفت پوشک کن ادرارباعث میشه زودجوش بخوره بیفته 😏ولی من قبول نداشتم میگفتم باید خشک باشه کلا بدون پوشک گذاشتمش خیلی اذیت شدم هی جیش و اهی...۴۰ روزشم بود دفعش زیاد بود ولی باهمین کار زودافتاد

بله ولی خیلی خیلی گریه کرد تا پوشک هم هست جیش نمیکنه 

پوشک یک سایزبزرگتربگییرببندتمیزوخشک نگه داری زودمیفته

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
دوشنبه ختنه کردم جمعه افتاد ....خیلی زودافتاد چون پوشک نکردم مادرشوهرم میگفت پوشک کن ادرارباعث میشه ...

جدددددی 

منم بهم میگن پوشک کن تا زودتر خوب بشه 

پس منم پوشک نکنم 

شما ورم هم داشت؟