2789
عنوان

هفته 8بارداری

57 بازدید | 5 پست

دیگه تمومه بریده نه دمترون نه هیچی دیگه تاثیر نداره از همه چی بدم میاد تو این سرما همه پنجره های خونه بازه 

حتی آب هم دیگه نمیتونم بخورم سرمم فایده نداره غذا اصلا نمیتونم درست کنم می‌خوام درست کنم آنقدر عق میزنم خون بالا میارم کی می من بوده چی کار کردید خوب شدید یه راه کار بدین حداقل بتونم یه شام برا شوهر بیچاره درست کنم 

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
من قرص امپرازول و دمیترونو زینتوما میخوردم حالم فقط یکم فرق میکرد روزی دوسه بار بالا میاوردم 

اصلا رو من فایده ندارد😭😭😭

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشو خوردی من تا حدی حالم بد بود که بستری شدم عفونت نداری  چون عفونتم باعث این حالت میشه به بخو ...

نه چکاپ کامل دادم عفونت نداشتم  به هم میخورم بالا میارم