2777
2789
عنوان

منو نخواست و نمیخواد !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 42 پست
سوده هروی رو گوش میکردم یه تایمی ، خیلی خوبه ،،، ولی میدونی گاهی دل آدم چیزی رو میخواد ، که سالهاست ...

چیزی رو میخواد ک منتظرشه؟🤔دقیقا این رابطه چی داره برات؟ارامش،حس قشنگ دوست داشته شدن،احترام،لحظه های عاشقانه،ابراز علاقه،کادو دادن،نگرانت شدن،حس اعتماد ب نفست بالا رفته،تعهد؟چی دقیقا؟تیر خلاصم ک زد کاااااااامل ندیدت گرفت نگفت قصد ازدواج باهاتو نداره ها گفت کسیو دوست ندارم و کسی تو زندگیم نیست،اینو بزرگ با مازچژیک بنویس بچسبون جلو چشمت

میشه ب حرفم گوش کنی؟میشه همه عکسها و چتهاتو پاک کنی،میشه ی چن ساعت انلاین نشی پیام ندی زنگ ندی جوابشو ندی،میشه ؟؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چهار ماه حدودا ..... کمه مدتش ... ولی فکر کن تو این چهار ماه .... کلا سه بار همو دیدیم ..... همش حس ...

شما احتمالا بچگی خوبی نداشتی کمبود محبت داری

۱۴۸۰مشاوره رایگانه زنگ بزن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار ماه حدودا ..... کمه مدتش ... ولی فکر کن تو این چهار ماه .... کلا سه بار همو دیدیم ..... همش حس ...

توام مثل من احساسات پاکی داری اینو بدون ک هر کسی لایق این محبت بی دریغ تو نیست درکت میکنم عزیزم امیدوارم ی فردی پیدا بشه ک لایقت باشه و قدرتو بدونه چهارماه برای شناخت یک نفر خیلی کمه خیلیی کم .‌.‌

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
اتفاقا انگار خود منی،منم تو ی رابطه اشتبا بودم ،خییییلی اذیت شدم،مشاورم میگفت این تویی ک مشکل داری و ...

اوهوم.....نمیدونم چند سالته عزیزم. ولی من واقعا حس میکنم افسرده شدم . از این همه غصه .از این همه جدایی. از این همه نداشتن. بخدا دو ماهه سرکار نرفتم درست و حسابی. واقعا زندگیم بد میگذره. راستی پکیج سوده هروی رو خریدی عزیزم ؟؟؟ من فقط رایگان هاشو گوش میدادم

نه اون دوست پسر قبلیم بود ، بعد جدایی با اون با این آشنا شدم ..ولی بخدا غصه دارم . نمیدونم چرا تو سر ...

بنظرم خودت بلاکش کن عزیزم 😓اینجور فقط خودتو آزار میدی تو کلا خودتو ندید گرفتی 

من کاملا درکت میکنم چون خودمم دوس پسر دارم خیلیم همو دوس داریم اما یه مشکلاتی پیش اومده که دیگه دوس داشتن مهم نیس 

دنبال آرامش خودت باش 

این آدم فقط ازارت میده همین 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
توام مثل من احساسات پاکی داری اینو بدون ک هر کسی لایق این محبت بی دریغ تو نیست درکت میکنم عزیزم امید ...

اآرزومه اول برای تو.  دوم برای خودم اتفاق بیوفته. یه زندگیه خوب ..    مرسی عزیزم .. ازت .حالا یکم آروم ترم

اآرزومه اول برای تو.  دوم برای خودم اتفاق بیوفته. یه زندگیه خوب ..    مرسی عزیزم .. ا ...

مرسی فدات اره غصه نخور خدا بزرگه مطمین باش ادم بهتری برات میاد ک اخرشم ازدواج باشه توکلت ب خدا باشه تو لایق بهترین هایی ارزش خودتو پایین نیار😘

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
بنظرم خودت بلاکش کن عزیزم 😓اینجور فقط خودتو آزار میدی تو کلا خودتو ندید گرفتی  من کاملا درکت ...

شاید بگی الان مثل دختر ای چهارده ساله حرف میزنم از عشق های بچگی.  ولی آره واقعا خودمو ندید گرفتم . ولی فقط دنبال اینم اون ناراحت نباشه اون خوشحال باشه ،اون خوب باشه . الانم نگرانی و ناراحتیم از اینه که حس میکنم نکنه اصلا از من بدش میاد به زور هست مثلا.حس میکنم نکنه شاید از رو دلسوزی با منه ، مثلا دلش نمیاد چون دوسش دارم کات کنه. باهام.  ولی خوشش هم ازم نمیاد.  همش این فکرا تو سرمه.  ببخش پر حرفی کردم   . سرتو درد آوردم 

شاید بگی الان مثل دختر ای چهارده ساله حرف میزنم از عشق های بچگی.  ولی آره واقعا خودمو ندید گرفت ...

نه این چه حرفیه عزیزم راحت باش مطمئن باش یه روز پشیمون میشی اونم بد 

عشق به آدم انرژی میده حالتو خوب میکنه قرار نیس ذره ذره آبت  کنه پس وقتی دیدی داره این اتفاق برات میفته بدون این عشق نیس فقط اسیبه بخودت همین 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اوهوم.....نمیدونم چند سالته عزیزم. ولی من واقعا حس میکنم افسرده شدم . از این همه غصه .از این همه جدا ...

کااامل میفهممت،پس ب حرفام گوش بده

ن نخریدم منم رایگاناشو گوش میدم😁هی پیچ و مطلب مفید و انرژی مثبت گوش کن و بخون تاثیر داره

ببین من بعد تموم شدن رابطه قشنگ انگار بدن و ذهنم سم زدایی کرد🤦سخته خیلی سخته ی سوگه خب،ولی میارزه،ی پایان تلخ بهتر از ی تلخیه بی پایانه

با کمک مشاور با گریه با ی کوچولو افسردگی با هجوم احساسات و فکرهای مختلف  ب ارامش میرسی

لطفا نکن با خودت،هی با مشاپرا خرف بزن هی دنبال مطالب در مورذ رابطه باش هی گوگل تجربه ها رو بخون تو همین نی نی سایت بشین سرچ کن،همه دارن از این تجربه ها

بکن این دندون لق رو

کااامل میفهممت،پس ب حرفام گوش بده ن نخریدم منم رایگاناشو گوش میدم😁هی پیچ و مطلب مفید و انرژی مثبت ...

عاشقت لبخندت شدم که میگی رایگان گوش میدم خخخخخخخخ..... باشه عزیزم . چشم مرسی

عاشقت لبخندت شدم که میگی رایگان گوش میدم خخخخخخخخ..... باشه عزیزم . چشم مرسی

فدایت،😄