دوستم که برام خیلی عزیزه ، نمیدونم چرا انقدر تو قلبم جا داره ، اما ، دوسش دارم و اون همش بهم بی تفاوته ..اصلا زنگ و پیام نمیده ، همش از سمت منه .... امروز بهش گفتم بگو چقدر دیگه دوستت داشته باشم که منو بخوای ..... تو مهمی ..هر چی تو بگی. هر چی تو بخوای
اگه میبینی رابطه بهت ارامش نمیده و ی جای کار میلنگه پس شما مشکل داری ،یا بی اعتماد ب نفسی یا مهر طلبی یا شخصیت وابسته ای و...ک باید حلش کنی
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
کمتر انلاین شو،پیام بهش نده زنگ نزن تا خودش اقدام کنه
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
میدونی چرا چون میدونه ک واقعا دوسش داری اگ میتونی یمدت دورشو ازش زنگ و اینا نزن ببین چیکارمیکنه
نمیتونم ازش بگذرم .... حسی که باهاش دارم به هیچکس نداشتم. اینم که مدام بی محلی میکنه ...وقتی پیشش میرم قبلش میگم این گلایه رو کنم اون گلایه رو ...وقتی میبینمش دلم نمیاد حتی گلایه کنم