2777
2789
عنوان

منو نخواست و نمیخواد !!!

1346 بازدید | 42 پست

دوستم که برام خیلی عزیزه ، نمیدونم چرا انقدر تو قلبم جا داره ، اما ، دوسش دارم و اون همش بهم بی تفاوته ..اصلا زنگ و پیام نمیده ، همش از سمت منه .... امروز بهش گفتم بگو چقدر دیگه دوستت داشته باشم که منو بخوای ..... تو مهمی ..هر چی تو بگی. هر چی تو بخوای

پسرع؟؟

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم ..بخدا دوسش دارم .. اگه دوستم نداره چرا کات نمیکنه. اگه داره چرا انقدر بی محلی میکنه.  ...

میدونی چرا چون میدونه ک واقعا دوسش داری اگ میتونی یمدت دورشو ازش زنگ و اینا نزن ببین چیکارمیکنه

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم
آره عزیزم ..بخدا دوسش دارم .. اگه دوستم نداره چرا کات نمیکنه. اگه داره چرا انقدر بی محلی میکنه.  ...

چن سالته گلی؟

چرا خودتو ب زور میخوای جا بدی اخه

اگه میبینی رابطه بهت ارامش نمیده و ی جای کار میلنگه پس شما مشکل داری ،یا بی اعتماد ب نفسی یا مهر طلبی یا شخصیت وابسته ای و...ک باید حلش کنی 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تو بی محلی میبینی پس خودتم باید کات کنی حواست هس؟!

این دوس داشتن فقط به تو آسیب میزنه نه اون 

لطفا لطفا لطفااااا فک کن 

چن سالته؟!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
دوست پسرمه

ی مدت فاصله بگیر ازش پسرا بچسبی بهشون دور میشن

تو این مدتم رو شخصیت و اعتماد ب نفست کار کن،

کمتر انلاین شو،پیام بهش نده زنگ نزن تا خودش اقدام کنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

به جهنم که نمیخواد😡 

متاسفم که خودت خودت رو نمیخوای 

عاشق خودت باش برای خودت ارزش قائل شو

باید برات له له بزنه نه اینکه تو بری بهش بگی هر جی تو بگی 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
میدونی چرا چون میدونه ک واقعا دوسش داری اگ میتونی یمدت دورشو ازش زنگ و اینا نزن ببین چیکارمیکنه

نمیتونم ازش بگذرم .... حسی که باهاش دارم به هیچکس نداشتم.    اینم که مدام بی محلی میکنه ...وقتی پیشش میرم قبلش میگم این گلایه رو کنم اون گلایه رو ...وقتی میبینمش دلم نمیاد حتی گلایه کنم

تاپیکای قبلا خوندم 😐اون تا موقعی که ننش براش زن پیدا کنه برا سرگرمی باتو هس 

حالا نمیدونم رابطه ی دیگه ای هم داشتید؟!ببخشید که سوال میکنم 

واسه اینه بدونم چه نفعی ممکنه براش داشته باشی!😓

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چن سالته گلی؟ چرا خودتو ب زور میخوای جا بدی اخه اگه میبینی رابطه بهت ارامش نمیده و ی جای کار میلنگ ...

باورت میشه بهش گفتم اگه نمیخوای بگو. کات کن. باورت میشه با تمام دوست داشتنی که بهش داشتم گفتم کات کن اگه نمیخوای برو .  چون نمیخوام وصله و اویزونش باشم. چرا کات نکرد ؟؟؟ اما بود و نبودش هم فرقی نداره ..اما دوست ندارم تموم کنم. دوسش دارم .دوست دارم درست بشه. تا تموم شدن