2777
2789

منم اینطوری ام.ولی از قبل بهتر شدم انجیر و سنجد بخور تاثیرداره

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

یبوستت هر چه سریع تر باید خوب شه،صبح ناشتا انجیر خیس خورده بخور.میوه و سبزیجات فیبردار بخور،پیاده روی کن،استرس نداشته باش،به موقع دستشویی برو.شربت شیرمنیزی که ملین هست از داروخونه بگیر البته قبلش بگو بچه شیر میدی.دو قاشق قبل خواب بخور و آب ولرم بعدش.مایعات زیاد مصرف کن،لبنیات کم چرب بخور،پماد آنتی فیشر باریج هم خیلی خوبه.البته باید  صبور باشی چون دوره درمانش طولانیه.ولی اصلا نباید یبوست بگیری وگرنه بدتر میشه.من دکتر رفته بودم بهم آنتی بیوتیک هم داد که زخمم عفونت نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوستت هر چه سریع تر باید خوب شه،صبح ناشتا انجیر خیس خورده بخور.میوه و سبزیجات فیبردار بخور،پیاده رو ...

میتونه از شیر باشه ؟؟

چون بخاطر شیر دهی روزی ۳ یا ۴ لیوان شیر میخورم 

میتونه از شیر باشه ؟؟ چون بخاطر شیر دهی روزی ۳ یا ۴ لیوان شیر میخورم

نمیدونم ولی لبنیات پرچرب باعث تشدید یبوست میشه،الان بدنت نیاز به همه چی داره چون تازه زایمان کردی،لبنیات بخور ولی کم چرب.در کنارش کارهایی که گفتم انجام بده.واسه مصرف داروها هم حتما  با یه پزشک عمومی مشورت کن.به امید خدا زود خوب میشی