2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم بینی بچم چرا اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست
اخه مگه بینی بچه دو ماهه فرم میگیره با فشار دادن یه بارم میخواست سینه بچه رو فشار بده نزاشتم روانی ...

با خمیر بازی اشتباه گرفته بچه رو نده دستش 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
با خمیر بازی اشتباه گرفته بچه رو نده دستش 

خدا لعنتش کنه فقط حرصم میده

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینجایی که خط زدم مثل جوش شده

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
والا نمیدونم چجوریه ولی یه دکتر ببر حتماااا

عکس گذاشتم

ببین اینجایی که خط زدم مثل جوش شده

ای جانم چه گوگولیه

چیزی نیس اخه رو پره های دماغشه اونجا نمیشکنه ک

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
ای جانم چه گوگولیه چیزی نیس اخه رو پره های دماغشه اونجا نمیشکنه ک

خدا کنه چیزی نباشه 

دیگه کلا افکارم بهم ریخته

بینی پسر منم هر کی از راه میرسید فشار میداد مامان بزرگم دیر کرده بود تو سه ماهگی فشار میداد 

مادربزرگ من که بچه رو تو بیمارستان به جای من تحویل گرفت همون لحظه هم کار خودشو شروع کرد مثل خمیر بینی دخترمو ورز میداد

چیزی نیست ظاهرا 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه