سلام .
من ۱۸ سالمه و کم و بیش درس میخونم و روی بازار مالی کار میکنم .
خانواده اوضاع مالی خوبی ندارن .
خیلی اهداف بزرگی دارم و براشون برنامه ریزی کردم ، مشکل من اینه چند ماه با یک خانومی وارد رابطه شدم یکی از اقوام بنده هستن ، هر دو همدیگرو دوست داریم ، من به شخصه عاشقش شدم و به حالتی از جنون رسیدم متاسفانه یا خوشبختانه ... .
بعد از این اتفاق با پدرم و خانوادم در میون گذاشتم و ازشون خواستم به خانوادشون بگن ، از اونجایی که فامیل ما هستن و خونشون نزدیکه و من رو میشناسن ، صحبت سر بسته ای کردیم ... . اونا با من مشکلی ندارن و قبول کردن و پدرشون گفتن که هر وقت بدون کمک پدرت تونستی از پس خرج و مخارج خودت بر بیای بیا عقد کنین !!
ودر این حال از ما خواستن که پیام یا چیز دیگه ای بینمون نباشه ...
من هم چند وقتی هستش که میگذره و پیام هامون خیلی کم شده ... ولی هفته ای ۱ بار قرار میزاریم همو میبینیم و صحبت میکنیم ... .
ایشون برای کنکور میخونن و من هم که روی بازار مالی کار میکنم و کنکورم رو میخام بزارم برای سال بعد ، البته از بازار هنوز به سود نرسیدم و دارم در این زمینه تحقیق و مطالعه میکنم .
ولی در این حال من فکرم درگیره و میترسم از اینده که نکنه ایشون بزنه زیر همه چی یا نشه ... .
خانوادشون گفتن که تو به ما قول بده که پای دخترمون میمونی ، منم جلوی خانواده خودم و اونا این قول رو دادم ولی ایا به نظرتون ایشون زیر همچی نمیزنه ؟!
من خیلی دوسش دارم و میدونم که واقعا عاشقشم و شریک خوبی برای من هستن ... .
به نظرتون چیکاری میتونم انجام بدم که فکرم یکم راحت تر بشه و بتونم بیشتر رو کارم تمرکز کنم .
وضعیت مالی خانواده ایشون خوبه و ماشین و ... دارن .
ترس از اینده و فکر کردن زیاد به اینکه در اینده چه اتفاقاتی میفته خیلی اذیتم میکنه .
از الان فکر ۶ ماه تا ۲۰ سال دیگرو دارم .
اصلا قرار نبود این بشه من از هیچ دختری خوشم نمیومد ولی ... .
البته رابطه ما خیلی محترمانه ، نرمال و هر دو ما با برنامه و هدف هستیم ... ولی فکرش دائما تو ذهنمه .
یکی از بزرگ ترین ترس هام اینه که نتونم ماشین و ... بخرم و زندگی واقعا خوبی رو بسازم برای خودم و ایشون .
یکی دیگه اینکه خیلی به اینده فکر میکنم ، و افکار منفی دامن گیر بنده شده و انگار من توانایی این رو ندارم که از هیچ شروع کنم و به خیلی چیزا برسم ، من کارمندی رو نمیخوام برم نمیخام با مدرک تحصیلی استخدام جایی بشم من معامله گری در بازار مالی رو انتخاب کردم که خب در این سن و موقعیت ریسک بالایی داره .
دوستان عزیزم لطفا نکاتی و دلداری هایی به من بدید ممنون میشم ، خدا حفظتون کنه