2777
2789
عنوان

نمیدونم

89 بازدید | 18 پست

سلام . 

من ۱۸ سالمه و کم و بیش درس میخونم و روی بازار مالی کار میکنم .

خانواده اوضاع مالی خوبی ندارن .

خیلی اهداف بزرگی دارم و براشون برنامه ریزی کردم ، مشکل من اینه چند ماه با یک خانومی وارد رابطه شدم یکی از اقوام بنده هستن ، هر دو همدیگرو دوست داریم ، من به شخصه عاشقش شدم و به حالتی از جنون رسیدم متاسفانه یا خوشبختانه ... . 

بعد از این اتفاق با پدرم و خانوادم در میون گذاشتم و ازشون خواستم به خانوادشون بگن ، از اونجایی که فامیل ما هستن و خونشون نزدیکه و من رو میشناسن ، صحبت سر بسته ای کردیم ... . اونا با من مشکلی ندارن و قبول کردن و پدرشون گفتن که هر وقت بدون کمک پدرت تونستی از پس خرج و مخارج خودت بر بیای بیا عقد کنین !!

ودر این حال از ما خواستن که پیام یا چیز دیگه ای بینمون نباشه ...

من هم چند وقتی هستش که میگذره و پیام هامون خیلی کم شده ... ولی هفته ای ۱ بار قرار میزاریم همو میبینیم و صحبت میکنیم ... . 

ایشون برای کنکور میخونن و من هم که روی بازار مالی کار میکنم و کنکورم رو میخام بزارم برای سال بعد ، البته از بازار هنوز به سود نرسیدم و دارم در این زمینه تحقیق و مطالعه میکنم . 

ولی در این حال من فکرم درگیره و میترسم از اینده که نکنه ایشون بزنه زیر همه چی یا نشه ... . 

خانوادشون گفتن که تو به ما قول بده که پای دخترمون میمونی ، منم جلوی خانواده خودم و اونا این قول رو دادم ولی ایا به نظرتون ایشون زیر همچی نمیزنه ؟! 

من خیلی دوسش دارم و میدونم که واقعا عاشقشم و شریک خوبی برای من هستن ... . 

به نظرتون چیکاری میتونم انجام بدم که فکرم یکم راحت تر بشه و بتونم بیشتر رو کارم تمرکز کنم .

وضعیت مالی خانواده ایشون خوبه و ماشین و ... دارن .

ترس از اینده و فکر کردن زیاد به اینکه در اینده چه اتفاقاتی میفته خیلی اذیتم میکنه .

از الان فکر ۶ ماه تا ۲۰ سال دیگرو دارم .

اصلا قرار نبود این بشه من از هیچ دختری خوشم نمیومد ولی ... . 

البته رابطه ما خیلی محترمانه ، نرمال و هر دو ما با برنامه و هدف هستیم ... ولی فکرش دائما تو ذهنمه .

یکی از بزرگ ترین ترس هام اینه که نتونم ماشین و ... بخرم و زندگی واقعا خوبی رو بسازم برای خودم و ایشون .

یکی دیگه اینکه خیلی به اینده فکر میکنم ، و افکار منفی دامن گیر بنده شده و انگار من توانایی این رو ندارم که از هیچ شروع کنم و به خیلی چیزا برسم ، من کارمندی رو نمیخوام برم نمیخام با مدرک تحصیلی استخدام جایی بشم من معامله گری در بازار مالی رو انتخاب کردم که خب در این سن و موقعیت ریسک بالایی داره .

دوستان عزیزم لطفا نکاتی و دلداری هایی به من بدید ممنون میشم ، خدا حفظتون کنه 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
1
100%
.
0
0%
.
0
0%
.
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما 2هدف در زندگیت داری یکی کار و درآمد هست و یکی ازدواجت با سرکار خانم

این اهداف جز اعهداف زود بازده نیستن مثلا کار هدف زودبازدهی نیست که بتونی سریعا به درامد برسی و مستقل بشی و برای خودت مستقلات و املاک تهیه کنی پس باید به فکر کار باشی

از اونجایی که گفتی از استخدامی خوشت نمیاد پس یا باید کارافرینی کنی و خلق کار کنی یا مغازه بزنی و خودتو بندازی تو گود بازار

بازارهای مالی گزینه بسیار خوبی هست ولی از اونجایی که شما گفتی اوضاع مادی خوب نیست خب مبحث نیاز به سرمایه رو میز هستش، ایا برای شروع کار سرمایه کافی داری که بتونی با رشد اون سرمایه بازدهی مناسب داشته باشه و بتونی به هدف اصلی خودت برسی؟

اگر امکانات شروع یک کار جدید رو داری پس شروع کن که همین الان هم دیره اگر نداری بالاجبار یا باید کارمندی کنی و حقوق کارمندی بگیری تا سرمایه مناسب جمع کنی یا باید برای دیگران کار کنی

همه شاغلین و سرماهی داران از جایی شروع کردند به نام صفر مطلق که اون صفر مطلق پادویی بوده کارگری بوده و...

شما برای اهدافت باید وارد میدانی بشی که پر از چالش و سختی هست

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
شما 2هدف در زندگیت داری یکی کار و درآمد هست و یکی ازدواجت با سرکار خانم این اهداف جز اعهداف زود باز ...

سرمایه دارم یعنی هستن اشخاصی که اسپانسر بنده میشن ... 

من هم از سن ۱۴ سالگی کار کردم و هوشم خداروشکر خوبه و به این نتیجه رسیدم برای رسیدن به اهدافم و پول کلان باید از ذهنم کار بکشم .

خیلی عالی بود و ممنون از شما اگه در رابطه با هدف ازدواج هم نکته ای دارید یا رابطه الان که باعث قوت قلب باشه خیلی خوشحال میشم بدونم ، هر چند شنیدن حقیقت رو ترجیح میدم تا انگیزه بی پشتوانه 

سرمایه دارم یعنی هستن اشخاصی که اسپانسر بنده میشن ...  من هم از سن ۱۴ سالگی کار کردم و هوشم خد ...

پیشنهاد من اینه که با سرمایه خودت کسب و کارت رو شروع کن و سرمایتو ببر بالاتر چون مسئولیت سرمایه مردم کمی سخته! برای ازدواج استقلال مالی خیلی مهمه اینکه بتونی گلیم خودتو بکشی از اب بیرون میتونه حاشیه امنی برای خانواده مقابل ایجاد کنه

ارتباط رو طبق گفته خانواده و مقرری خانواده حفظ کن و بدون حاشیه رابطه امن رو ایجاد کن

روی بزرگترین تصمیم زندگیت تمرکز کن، انتخاب عاشقانه خیلی قشنگه اما انتخاب عاقلانه مهمتر و بهتره چون با انتخابی عجولانه و احساسی آینده 2 خانواده و سرنوشت 2 انسان تغییر میکنه

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
پیشنهاد من اینه که با سرمایه خودت کسب و کارت رو شروع کن و سرمایتو ببر بالاتر چون مسئولیت سرمایه مردم ...

مشکل سرمایه ندارم کلا در این موضوع نیست ، اگر انشالله دعا گوی بنده باشید درامد خوبی میشه از بازار مالی داشت ، مشکل من بیشتر به این سمت میره که صبر ندارم و از جهتی خودم هم میدونم که باید صبر کنم (:

استرس بنده بیستر از اینه که قبل از اینکه بنده به اون حد برسم ازدواج کنن و البته اینکه اکر ازدواج کنیم مشکلاتی اقتصادی گریبان گیرم بشت با ... 

از حرف و حدیث فامیل هم میترسم ... . 

اما از این جهت که واقعا از لحاظ طرز فکر و اخلاق به هم خیلی نزدیک و موافق هستیم . گاها شکاک میشم به خیانت البته اصلا با شخصیت و نوع رفتار ایشون سازگار نیست این کار ولی همون ترس و گمانه زنی ، البته خیانت الان نه منظور همون تعهد نداشتن سر قول و قرار .

پیشنهاد من اینه که با سرمایه خودت کسب و کارت رو شروع کن و سرمایتو ببر بالاتر چون مسئولیت سرمایه مردم ...

منظورتون از حاشیه چیه .

ما نزدیک شدیم به هم و رابطه تا حد هم اغوشی هم رفته و نه بیشتر ... . 

مشکل سرمایه ندارم کلا در این موضوع نیست ، اگر انشالله دعا گوی بنده باشید درامد خوبی میشه از بازار ما ...

قطعا شما با ازدواجتون چالش های مالی مختلفی خواهید داشت اعم از شهریه دانشگاه مخارج درمانی پوشاک تغذیه تفریح و... پس اصلا از الان نگران اون هزینه ها نباشید خداوند برای همکان روزی مقرر رو میرسونه پس تا میتونید تلاش کنید و کمر همت رو ببنید تا بتونید به مقاصد خودتون برسید.

به هیچ عنوان هم نذارید ترس و استرس و گمانه های ناشایست اعم از خیانت یا وجود ارتباط و... رو از خودتون دور کنید و سعی کنید بر شناخت بیشتر

ضمنا شما هنوز در سن 18 سالگی هستید و اخلاق طرز فکر نظر ایده و شخصیت شما تا سن 25 سالگی تغییر خواهد کرد پس معیار هاتون رو درست بچینید تا با امید به خدا پشیمان نشوید

به قول خودشون با قلبم دوستش دارم و با عقلم تصمیم گرفتم ♥️🌹

چقدر نظر سنجی با معنی 👌🏻😂😂😂😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
منظورتون از حاشیه چیه .  ما نزدیک شدیم به هم و رابطه تا حد هم اغوشی هم رفته و نه بیشتر ... .&n ...

حاشیه منظورم همین هست که شما گفتی! این حاشیه براتون دردسر میشه در آینده و جلو تفکرات و انتخاب های عاقلانه رو میگیره - احساسی اگر هست با بیان و کلمات و شعر بیان کنید که این دوران شیرین تبدیل به زندگی شیرین بشه

قطعا شما با ازدواجتون چالش های مالی مختلفی خواهید داشت اعم از شهریه دانشگاه مخارج درمانی پوشاک تغذیه ...

خیلی هم عالی ، شاید واقعا ایمانم رو از دست دادم . اول ایمان به خودم و بعد به خدا