2777
2789
عنوان

جهاز و جهیزیه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 91 پست
شما وسایل ضروری گرفتین؟یا ...

بله فقط ضروری اصلاا اهل تجمل گرایی نیستم با حرف مردمم کاری ندارم . هر چیزی که به کارم میاد و خریدم خدارو شکر راضیم از انتخابم که اشتباه نکردم خیلی چیزا رو بخرم که اصلا کارکردشم بلد نیستم

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
نه ندارن، آدرس هم میدم لینک هم میدم تل نصب کن  @valiasre2 🌐 جهیزیه خود را زیر قیمت شوش بخرید ...

🌐#ادرس: قرچک زیباشهر شهرک کارگر روبروی فروشگاه جانبو 50 متر بالاتر به سمت امامزاده پلاک 75

🧶توجه : ساعت پاسخگویی جهت ثبت سفارش 

فقط 10 صبح الی 8 شب 

ساعت فروش حضوری 

10 صبح‌ الی 1 بعدازظهر 

4 بعدازظهر الی 8 شب 

🌎 نحوه سفارش اجناس : 

⚽️ مرحله اول: کالای مورد نظر را انتخاب کنید و به ادمین ارسال کنید 

⚽️ مرحله دوم: ادرس و شماره تلفن ارسال کنید

🌎 زمان تحویل در تهران: حداکثر 72 ساعت 

🌎تحویل در شهرستان: بعد از واریز مبلغ ؛سفارشات ارسال میشود 

🌎هزینه ارسال به تهران : 30000

@valiasre2

09123115877

02136174389

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خوشبخت بشین بعد شما غیر ضروری هم گرفتین؟ مثلا سرویس چوب سلطنتی و...

من کلاسیک گرفتم سرویس چوبم رو و فرش هم دستبافت ..بقیه لوازم آشپزخانه مثل همزن و چرخ گوشت نخریدم .. آبمیوه‌گیری چهار کاره گرفتم . نمیگم مارک عالی گرفتم ولی خوب هستن 

ولی دوستای من همه عروس داماد کل زندگیشونو با ۲۰۰ ۲۵۰ جمع کردن😳😳

اسالله خوش بخت بشن منم تازه ۲/۳ ماه عروسی کردم و دستم تو خرج عرض کردم بهت سبک خوب و من گفتم همه چی ال جی مبل چوب خوب سرویس خوب کریستال ..

تا الان چقدر خرجتون شده وای من میترسم کم بیارم

والا کلا فکر کنم 120 تومن اینا، نمیدونم باز اصلا چون حساب نکردم، اینم بگم من خیلی چیزا رو اضافه گرفتم نمیخواستم بخرم مامانم زور کرد، فرش و تلویزیون گاز یخچال لباس‌شویی هم با شوهرم، تابستون 99 رفتم تولیدی مبل کل سرویس چوب و گرفتم 22 میلیون 

کل لوازم برقی رو بده یه غذاساز خوب بگیر.تمام.کلی صرفه جویی میشه

عزیزم میشه بگی غذاساز چه کارایی انجام میده مثلا من گفتم گوشتکوب برقی و همزن کاسه ای بخرم ایا اینا خوبن یا همون غذاساز کار اینا رو انجام میده؟ یکی میگه غذاساز خوب نیس یکی میگه خوبه واقعا تو دو راهی موندم ممنون میشم راهنمایی کنی

🌐#ادرس: قرچک زیباشهر شهرک کارگر روبروی فروشگاه جانبو 50 متر بالاتر به سمت امامزاده پلاک 75 🧶تو ...

اینجا بخر پایین درمیاد، جاروبرقی خریدم از اینجا 1800 خیابون پرسیدم فرداش جای دیگه گفت 2600