2777
2789
عنوان

خاطره اولین شب بعداز دنیا اومدن فندوق کوچولوهامون

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست

والا سنگین بودم کلی بخیه داشتم مادرم کمرش درد میکرد نمیتونست بچه رو بده شیر بدم شیرم کم بود اتاق شلوغ بود خ بد بود 

شب بعدشم مادرشوهرم اومد شیر نداشتم ده دفعه میگفتم چایی بده یچایی می‌ریخت میزاشت اونور اتق منم همش بخیه با حسرت چاییو نگاه میکردم نی میگفتم بده هی هواسشو پرت میکرد تا چایی سر میشد شیرم کم بود میخواستم چایی بخورم شیر داشته باشم نمی‌داد لامصب . بعدم بچه رو میگردوندم تا مادر شوهرم بخابه آخر شب بزور پاشدم قدم رو 

...یک عدد آدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه مرسی گلم 🌹🌹🌹

😘❤❤

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

منم یه ماهه زایمان کردم دختر منم کلا تو تخت من خوابید تو بیمارستان مامانم می ذاشت سر جاش جیغش می رفت هوا، دختر یه چیز دیگه است برای پدرو مادر

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
ای خدا آتیش پاره هیچیش نشد که خدایی نکرده😘

نه خدارو شکر. الانم که شیش ماهشه انقدر وول مبخوره یهو میبینم اومده زیر خودم 😍😂😂یا اگه بیدار نشم بهش شیر ندم برمیگرده انقدر لگد میزنه تا بیدار شم

تیکر به وقت تولدیکسالگی سلنا کوچولو😍😍😍😍
والا سنگین بودم کلی بخیه داشتم مادرم کمرش درد میکرد نمیتونست بچه رو بده شیر بدم شیرم کم بود اتاق شلو ...

آخی الهی چقدر دلم سوخت مامان منم سختش بود بیمارستان نمیتونست خیلی پشیمون شدم طفلک رو برده بودم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
نه خدارو شکر. الانم که شیش ماهشه انقدر وول مبخوره یهو میبینم اومده زیر خودم 😍😂😂یا اگه بیدار نشم ب ...

وای پس عین بچه من از اون چاقالوهای بامزه میشه

دختر منم خودش نصفه شب میاد بغلم لباسمو میده بالا خودش میخوره  

وای پس عین بچه من از اون چاقالوهای بامزه میشه دختر منم خودش نصفه شب میاد بغلم لباسمو میده بالا خودش ...

ای جانم خدا برات حفظش کنه😍😍😍نه بابا این زیاد شکمو نیس وزنشم کمه

تیکر به وقت تولدیکسالگی سلنا کوچولو😍😍😍😍
اوخی خدا حفظش کنه عزیزم منم یه نوزاد 43روزه دارم  خیلی پر موئه  بازوها کمرش پیشونی و ...

میریزه نگران نباش 

ولی فکر کنم طول بکشه ببین دخترمو بعد بیمارستان که اومدیم بردیم حموم خیس خورد موهای سرش تا زیرگردنش اومد

کلا یه گوله پشمالو بود 

تاهمین چندوقت پیش سیبیلاش بود ولی موهای کمر و پیشونیش زودتر ریخت

ای جانم خدا برات حفظش کنه😍😍😍نه بابا این زیاد شکمو نیس وزنشم کمه

قربونت عزیزم دیگه یواش یواش شیر سرشو کم کن وبعدش قطع کن 

الان دختر من با این که شام خوب میخوره ولی برحسب عادت شبا دو تا سه بار برای شیر بیدار میشه نزار وابسته بشه زود ترکش بده😃 

😂الهی 

فندوق من وقتی ۱ سالش بود وقتی میدیدم صدایی ازش در نمیاد و ی گوشه نشسته حرفم‌نمیزنه 😄😄😅ینی خرابکاری کرده گلاب ب روتون ..۲سالش بود عاشق ماشین فلزی بود 

😕فکنم تو دو سالگی ۳۰ تا ازین کلاسیکا داشت ..ی کلکسیون 🤣🤣 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من هم برای بچه هام همین طور بودم مخصوصا اولی  انقدر وقتی اومد بغلم و چسبید بهم خوب بود که هنوز ...

مرسی مهربونم از دعای قشنگت  خدا عزیزاتو حفظ کنه عزیزم