2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ارث از شما كه ن،از پدر و مادرتون

خندم گرفت، من همسرم میگفت تا ده سالگی شا....و بودم  بعد خواهرشوهرم اصرارداشت همچین چیزی نیست،پس چرا ما چیزی ندیدیم، شوهرم میگفت مگه بایدشمامیدیدید؟من لباس خیسمو سربه نیست میکردم  

خب ما اصلا ارث نداریم نمیدونم چ بدبختیه

مادر شوهرم 

گفت تا ۷سالگی همه بچه هاش داشتن رفته عطار بش گفته دنبلان گوسفند کباب کن هرشب بده بخورن🤢😖 بعد اونم بهشون داده زود خوب شدن

انقدی بد قلقه شبا بیدارش کنیم تا صب گریه میکنه

اصلا نگران نباشید تو خیلی پسرا این مساله عادی هست پسرمن دیگه ۶ سالشه تازه ی ساله خوب شده.فقط همیشه قبل خاب دستشویی ببرید از ساعت ۹ ب بعد مایعات و آب ندید بخوره حالا اگرتشنه شد کم بدید.دور نافشو با روغن سیاه دانه چرب کنید بیشتر غذاهای گرم بدید بخوره.اگرم میتونید ی تایم خاصی از شب مثلا ساعت ۴ شب بیدارش کنید ببرید دستشویی.من پسرمو دکتر بردم ولی میگفت چون کنترل رو مثانه ندارن و عضلاتشون محکم نیست تا ی ذره مثانه پر میشه نمیتونن کنترلش کنن.بچه من گاهی دوبارم شب ادرار میکرد.وقتی جایی میبردم مجبورا مای بیبیش میکردم تو خاب ولی خب ۹۰ درصد بچها بعد ۵ سال خوب میشن

اصلا نگران نباشید تو خیلی پسرا این مساله عادی هست پسرمن دیگه ۶ سالشه تازه ی ساله خوب شده.فقط همیشه ق ...

خداکنه داداش منم خوب بشه خیلیم ضعیفه اشتهاشم خیلی کمه چیزی نمیخوره

خداکنه داداش منم خوب بشه خیلیم ضعیفه اشتهاشم خیلی کمه چیزی نمیخوره

خوب میشه فقط اصلا بهش سخت نگیرید یا سرزنشش کنید فقط درکش کنید و بدونید ی چیز خیلی طبیعیه این مساله من واسه پسرم پارچه و پلاستیک گرفته بودم ب اندازه ی پتو براش زیرانداز درست کرده بودم مینداختم رو تشکش بزرگم بود دیگه مگه پتو روش یا لباسش کثیف میشد ک هرروز  میشستم.اگه ونستید براش درست کنید.فقط داشات ۳ سالشه دیر نیست ختنش نکردین هنوز چون عفونت ادرار خیلی شایع هست تو این بچها.واسه من ۱۴ روزش بود ختنه کردم