چقدر شبیه من 
منم بعد ۴ سال حدودا ۵ روز پیش کات کردم اینم جریان ما اگه دوستداشتی بخون نظرتو بگو
ی روز ک از سرکار دیر اومد بهش گفتم عزیزم لطفا وقتی کارت طول میکشه ی اطلا بده 
گفت باشه 
فرداش باز دیر اومد و خبر نداد 
رسید خونه پیام داد و حرف زدیم گفتم چرا خبر ندادی دیر میای؟ 
گفت نتونستم 
گفتم دروغ نگو
گفت اصلا دروغ میگم ، میخواستی خودت پیام میدادی ( یکی دوماهه همیشه من حالشو میپرسم وقتی سرکاره اما اون هیچ گفتم بزار این یکبارو من ازش درخواست کنم ک اینجوری جواب داد)
منم عصبانی شدم و گفتم خسته شدم ازین رفتارت تو لیاقت محبت نداری من این همه منتظرتم و تو اینجور رفتار میکنی و...
اونم عصبانی شد و هر چی از دهنش دراومد گفت گفت تو پررو شدی جواب میدی وقتی عصبی میشی هر چی از دهنت درمیاد میگی ادبت میکنم درستت میکنم و این حرفااااا خلاصه تهدید ب کات کرد گریم انداخت فحش و.... تا دوشب بحث داشتیم 
شب بعدش جنگ روانی راه انداخت و الکی گفت ولت میکنم شوک بهم وارد شد ۹ ساعت بکوب گریه کردم ک باعث شد مویرگ چشمم پاره بشه و کارم ب عمل کشید ولی براش مهم نبود بازم رفتارشو ادامه داد
ک دیگه قهر شدیم و سرد شد تا الان 
پیام میده حرف میزنه ولی سرده سرد
من ۳ بار با محبت و مهربونی رفتم سمتش ک عزیزم مشکل چیه چرا سردی چرا اینجوری میکنی بیا حلش کنیم و... هر دفعه پاچه گرفت و بدتر قاطی کرد  ی پیام طولانی هم دادم ک چقدر دوسشدارم و کاش این اختلافارم تموم کنه ولی ول نکرد دیگه تو این مدت منم خسته شدم و غرور و عزت نفسم نابود شد و گفتم از سرد بودنت خسته شدم اصلا میرم گفت برو پیامم نده و جداشدم
حالا مقصر منم؟ چیکار کنم؟ ی بحث کوچیک ارزششو داشت