2777
2789
عنوان

با هدیه هایی ک برام خریده چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 47 پست
اگه طلا داده پسش بده به خودش همسر من برای دوست دختر سابقش کلی طلا داده بود دختره پس نداده من هروق ...

منم بودم پس نمیدادم😂😂😂

هدیه است دیگه

تقصیر خودش بود

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کی بدمشون آخه؟؟ اصلا قابل هدیه دادن نیستن به نظرم کار جالبیم نیس

پولش رو حساب کن بده به همون پسره که باهاش کات کردی 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

داستانش طولانیه یهو به خودم اومدم دیدم واسه یه آدم بی لیاقت عمرمو هدر دادم،قدرمو نمیدونست

چقدر شبیه من 

منم بعد ۴ سال حدودا ۵ روز پیش کات کردم اینم جریان ما اگه دوستداشتی بخون نظرتو بگو

ی روز ک از سرکار دیر اومد بهش گفتم عزیزم لطفا وقتی کارت طول میکشه ی اطلا بده 

گفت باشه 

فرداش باز دیر اومد و خبر نداد 

رسید خونه پیام داد و حرف زدیم گفتم چرا خبر ندادی دیر میای؟ 

گفت نتونستم 

گفتم دروغ نگو

گفت اصلا دروغ میگم ، میخواستی خودت پیام میدادی ( یکی دوماهه همیشه من حالشو میپرسم وقتی سرکاره اما اون هیچ گفتم بزار این یکبارو من ازش درخواست کنم ک اینجوری جواب داد)

منم عصبانی شدم و گفتم خسته شدم ازین رفتارت تو لیاقت محبت نداری من این همه منتظرتم و تو اینجور رفتار میکنی و...

اونم عصبانی شد و هر چی از دهنش دراومد گفت گفت تو پررو شدی جواب میدی وقتی عصبی میشی هر چی از دهنت درمیاد میگی ادبت میکنم درستت میکنم و این حرفااااا خلاصه تهدید ب کات کرد گریم انداخت فحش و.... تا دوشب بحث داشتیم 

شب بعدش جنگ روانی راه انداخت و الکی گفت ولت میکنم شوک بهم وارد شد ۹ ساعت بکوب گریه کردم ک باعث شد مویرگ چشمم پاره بشه و کارم ب عمل کشید ولی براش مهم نبود بازم رفتارشو ادامه داد

ک دیگه قهر شدیم و سرد شد تا الان 

پیام میده حرف میزنه ولی سرده سرد

من ۳ بار با محبت و مهربونی رفتم سمتش ک عزیزم مشکل چیه چرا سردی چرا اینجوری میکنی بیا حلش کنیم و... هر دفعه پاچه گرفت و بدتر قاطی کرد  ی پیام طولانی هم دادم ک چقدر دوسشدارم و کاش این اختلافارم تموم کنه ولی ول نکرد دیگه تو این مدت منم خسته شدم و غرور و عزت نفسم نابود شد و گفتم از سرد بودنت خسته شدم اصلا میرم گفت برو پیامم نده و جداشدم

حالا مقصر منم؟ چیکار کنم؟ ی بحث کوچیک ارزششو داشت