2777
2789
عنوان

ریزش مژه بعد از سریتا

114 بازدید | 10 پست

سلام.کسی هست ک از سریتا استفاده کرده باشه و مژه هاش بعد قطع مصرف نریخته باشه؟

میگن باید ب مرور قطعش کنی ولی باز میریزه

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱
ببین من دو شب در میون میزنم بعضی وقتا یه شب در میون کلا قطع نکردم

اگه کامل قطع کنیم‌ همش میریزه😭😭😭😭😭😭

گفتم مشکوکه رشتت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کامل قطع کنیم‌ همش میریزه😭😭😭😭😭😭 گفتم مشکوکه رشتت 

چی مشکوکه عزیزم..تا بحال ندیدم بریزه گاعی یه هفته نمیزنم نمیریزه..یدونه بخری ۶ ماه میمونه دیگ ..چرا ناراحتی حالا

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
چی مشکوکه عزیزم..تا بحال ندیدم بریزه گاعی یه هفته نمیزنم نمیریزه..یدونه بخری ۶ ماه میمونه دیگ ..چرا ...

گلم میگن وقتی کامل قطع کنی بعد چند وقت چند ماه میریزه من میخوام دائمی باشه مژه هامو خیلی خوب کرده از ی طرفم وقتی همیشه میزنی دور چشمات سیاه و کمبود میشه یکم 

....حالا میگن مالاوا ریزش نداره درسته؟

چی مشکوکه عزیزم..تا بحال ندیدم بریزه گاعی یه هفته نمیزنم نمیریزه..یدونه بخری ۶ ماه میمونه دیگ ..چرا ...

من ک خریدم تا دو ماه بیشتر نداره .....هم مقدارش رو  کمتر کردن هم قیمتش فوق العادههههه زیاد😒😒😒  

من ک خریدم تا دو ماه بیشتر نداره .....هم مقدارش رو  کمتر کردن هم قیمتش فوق العادههههه زیاد😒😒� ...

کم بزن مگه چقد میزنی من فروردین گرفتم۶ ماه داشتم بعدش یدونه گرفتم کم میزنم از نزدنش بهتره ..از ۲۲۰ بیشتر شده ؟؟بعضی جاها قبل خرید داره من دفعه قبل از داروخونه جای محروم گرفتم قیمت قبل داشت 

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...

[QUOTE=216489971]کم بزن مگه چقد میزنی من فروردین گرفتم۶ ماه داشتم بعدش یدونه گرفتم کم میزنم از نزدنش بهتره ..از ۲۲۰ ب ...[/QUO

ن کلا مشاور سریتا گفت تا دوماه بیشتر نداره انگار کمش کردن ...فقط شبا میزنم ...فعلا ۲۲۰ تومنه 

کم بزن مگه چقد میزنی من فروردین گرفتم۶ ماه داشتم بعدش یدونه گرفتم کم میزنم از نزدنش بهتره ..از ۲۲۰ ب ...

دور چشماتون سیاه نشده؟ 

نه فک نکنم .. مگه سیاه میشه ؟ خودم واقعا میترسم کامل قطع کنم به هر حال مجبورم بزنم حتی کم 

اره ماله من تیره شده پلک پایین و بالا😔ن اصلا قطع نکن هفته ایی دوبار بزن ولی قطع نکن کامل