2777
2789

هفته پنج لک بینی داشتم دکتر گف هماتوم داری ولی کوچیکه استراحا کن خوب میشه بهم شیاف ۴۰۰ داد ۳۰ تا شبی یکی الان ۱۲ روز تقریبا گذشته . استراحتم کاملا لک بینیم قط شده و ویارم شروع شده سرگیجه و تهوع بخصوص صب تا ظهر الان تو هفته هفتم یه چند روز دیگ میرم . دکتر گف دو هفته بعد برو سونو گفتم میشه تو هفته ۸ برم گف اره . تو هفته پنج ساک رو دید کیسه زردرو دید ولی جنین ن گف زوده هفته ۶ جنین دیده میشه. خیلی نگرانم میگم نکنه برم جنینی نباشه یا زبونم لال قلبی نباشه. بعضیا بهم گفتن شروع ویار یتی رشد بچه دره انجام میشه. درسته ؟ اگر خدایی نکرده چیزیش شده باشه لک بینیم قط نمیشد مگ ن ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هفته ۵ رفتم فقط ساک و کیسه زرده رو دید

قلب ۷ هفته و ۴ روز رفتم

الکی به خودت استرس نده میدونم سخته ولی منم بخودم استرس دادم تا الان تا اخرشم استرس دارم 

لذت ببر از دوران بارداریت گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم منم هفته ۵ رفتم فقط ساک و کیسه زرده رو دید قلب ۷ هفته و ۴ روز رفتم الکی به خودت استرس نده می ...

خدا از دهنت بشنوه الهی ک صدا قلبشو بشنوم. مبشه یه صلوات برا سلامتیش بفرستی 

عزیزم من هفته هشتم رفتم ببینم بچه هست یا ساک خالیه.

ک خداردشکر مشکلی نبود.

تا قبل از هفته هشتم اصلا نرو سنو چون اثری از قلب نیست استرس میگیری

برا خون ریزیت هم تجربه ای ندارم

نگران نباش فقط استراحت کن ببینم چ میشه

عزیزم من هفته هشتم رفتم ببینم بچه هست یا ساک خالیه. ک خداردشکر مشکلی نبود. تا قبل از هفته هشتم ...

بله میخوام تو هفته هشت برم ان شاالله. دعام کنید خدا خیرتون بده 

خدا از دهنت بشنوه الهی ک صدا قلبشو بشنوم. مبشه یه صلوات برا سلامتیش بفرستی 

فرستادم عزیزم 

نگران نباش هماتومت هم با استراحت رفع میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اصلا نگران نباش علائپت تا الان که خوبه . لکه بینیتم بخاطر هماتوم بوده دیگه

تو سونو همه چی مشخصه دیگه استرس داشتم جز ضرر هیچ سودی برات نداره...

ایشالا که بارداری راحت و موفقی داشته باشی

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

اره عزیزم طبیعیه اگه مشکلی بوود ویار نداشتی و‌ لک‌بینی هم‌قطع نمیشد.

منم تو ۵هفته دکتر برام جنینو‌ندید تو هفته ۸رفتم قلبشم‌ تشکیل شده بود 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

نگران نباش هماتومت انشالله خوب شده چون خونریزی دیگه نداری من ۸ هفته بودم تهوع خفیف داشتم نینی قلبش تشکیل شده بود توکل کن به خدا نگرانم نباش فعلا از علائم بارداریت لذت ببر انشالله قلب نینیت تشکیل شده انشالله ۹ ماه دیگه تاپیک میزنی بچم کلافم کرده هر سه ساعت یبار شیر میخواد چیکار کنم

صلوات