2777
2789

اره خوبه بخور شیر بخور خیلی گوشت و سینه مرغ و شیره انگور و خرما مصرف کن عسل و کره بخور 

من رفتم متخصص اینارو نوشت داد به شوهرم گفت بخر بیار مثل دارو  میگفت هم شیره زیاد میشه هم خودت چاق میشی  دنبه گوسفند بخور دنبه ۳ یا ۴ کیلو بگیر آب کن بریز رو برنجت بخور

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا لاغری به کنار من واقعا زشت شدم🙃

سلام تو یه تاپیک دیگ درباره ی داروهای تقویت اسپرم گفته بودید اون قفل بود نتونستم سوال کنم شما طبیعی باردار شدید؟همسرتون چیا مصرف کرد.؟

سلام تو یه تاپیک دیگ درباره ی داروهای تقویت اسپرم گفته بودید اون قفل بود نتونستم سوال کنم شما طبیعی ...

سلام عزیزم ،ببخشید که دیر دیدم پیامتون رو،من بعله طبیعی باردار شدم ،همسرم فقط حدود یه ماهه قرص پنتوکسی فیلین و فرتیل اید خوردن من حامله شدم الانم دخترم یکسالشه،تحرک اسپرم a همسر من صفر بود،اگه همچین مشکلی دارین شوهرتون این قرصا رو بخورن و اینکه بعد رابطه اصلا بلند نشید خیلی موثره

سلام عزیزم ،ببخشید که دیر دیدم پیامتون رو،من بعله طبیعی باردار شدم ،همسرم فقط حدود یه ماهه قرص پنتوک ...

مرسی گلم خدابراتون حفظش کنه بله شوهرم هم تعداد اسپرمش کمه 9میلیونه هم تحرکش 5هست