2777
2789

بچه من ۲۲ سالمه من ازدواج که کردم خانوادم راضی نبودن بیشترمامانم .دوران نامزدی که منو نامزدمو بشدت اذیت کرد مامانم خیلی باعث اختلافاتمون شد.

برای عروسی هم یه دعوایی راه انداخت که نه عروسی گرفتم وه نه جهیزیه داشتم حتی یه لیوان فقط گذاشت نصف لباسامو بیارم باخودم ففط یه عقد ساده بود که منو نامزدمو پدرم بایه شاهد دیگ هیچ کس نبود من بدون هیچی بدون هیچ دعایی خیری تک تنها راهی خونه بخت شدم باچشم گریون

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گذشت چهارسال من بچه نیاوردم. توی این ۴ سالم خیلی منو اذیت کرد 

همش پشت سرزندگیم حرف دخالت 

خلاصه من بعد چهدرسال بچه دارشدم اون موقع بخاطر پدرمو برادرم راضی شد برام سیسمونی بگیره ولی گفت برات کمد تخت خواب نمیگیرم که برا دخترت طلا بخرم گفتم باشه بماند که سرمو شیره مالید برام نگرفت طلارو .

بعدش دخترم که چهارماهه بود پدرو برادرمو از دست دادم.

مامانم با شوهرم بحث انداخت منو شوهرمم دعوامون شد قهر کردم رفتم پیش مامانم

خلاصه گذشت چهارسال من بچه نیاوردم. توی این ۴ سالم خیلی منو اذیت کرد همش پشت سرزندگیم حرف دخالت خلاصه ...

مامانم گفت الا بلا باید جدا بشی منم بنا به دلایلی باشوهرم یکم اختلاف داشتیم رفتم برا طلاق.

ولی بعدش فکر دخترمو کردم مادرم خواهر بزرگمم خیلی اذیتم کرد خواهر بزرگمم باهام قهر بود از وقتی با شوهرم نامزد کرده بودم چون راضی نبود حتی بچه دارم که شدم زنگ نزد برای تبریک 

من تصمیم گرفتم که برگردم وه برگشتم الان باهام قهرن .

حالا مادرم میگه تورو از ارث محروم میکنم.

میخواستم که ارثمو بگیرم بنظرتون این کارو بکنم؟؟؟

تو که اخلاق مادرتو میشناسی چرا با شوهرت بحث میکنی مامانا هم مامانای قدیم

خرم خر شوهرم خدایی خیلی خوبه ولی مادرم همه چیوخراب کرد

مامانتم مشکل داره؛ البته ببخشیدابرا ارث میتونی شکایت کنی؛ وگرنه مامانت همیجوری بهت ارث نمیده

اره مامانم خیلی مشکل داره راضی نیست خوشبختیمو ببینی بعضی وقتا فک میکنم میگم شاید من بچش نیستم اخه مادرا بخاطر بچه هاشون از جونشونم میگذرن.

چنتا تیک خودش زمین داره میتونم برای اونام اقدام کنم؟