2777
2789

اصلا اعتماد به نفس ندارم  ... همش استرس مهمون دارم که ابروم میره با غذام و اینا ....در صورتی که خواهر شوهرم که انقدر غداش خوبه خورشتش به خوشمزگی مال من نیود یا خونه یکی دعوت بودیم خورشت کرفس انقدر جوشیده بود گوشتا لهو کلافه شده بود نمیدونین چقدر تعریف میکرد ازش ... البته شوهرمم اعتماد به نفس نمیده خونه دوستش بودیم  خانومش برنجش شفته  شده بود  نمیدونین چقدر تعریف کرد به به بخورین خانومم چه پولویی پخته خود خوده کتست همه هم از تعریفای همسرش میخوردن و دوست داشتن .. بگین چیکار کنم راهکار بدین الان فردا مهمون دارم تهش غدا خوب میشه ها ولی من از استرس میمیرم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه خودمون دستپختم عالیه اما واسه مهمون میترسم خصوصا واسه برنج درست کردن :')

برنج رو که اره من میخوام برم پلوپز پارس خزر ۱۶ نفره بخرم  چون فشار گاز منطقمون پایینه اب برنج جوش نمیاد برا مهمون زیاد

الان فردا مهمون دارم خواهرم برنجش میزاره 

آره پلوپز آدمو راحت میکنه منم قصد دارم بخرم ولی بزرگ جاشو ندارم

بزرگ خوبه یه جا جاش بده الان ۱۶ نفره بخری تا ۱۴ تا میتونی توش بپزی چون که جا باید برا قد کشیدن و ری کردن برنج باشه  اینو من از اهل فنش پرسیدم و هر سایزی بخری دو پیمونه کم میشه