2777
2789

طلاق 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها واکنشم فقط اینه که با حالت غمگین بهش میگم برات متاسفم! یعنی اونقدر میتونستی پست و.. باشی که به من خیانت کردی؟ ازت انتظار نداشتم..

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
بعضی وقتا باید فرصت داد یه بار

بارها ديدم کسایی که فرصت دادن بازم سرشون امده من برای زندگی خودم میگم فقط طلاق با دیگران کاری ندارم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بنظر من خیانت بدترین و آخرین خط قرمز اون آدم لیاقت فرصت نداره ولی خب هر کس یجوره

احی فقط طلاقم ی نوع خودخواهیه یکی میبینی نادونی می‌کنه و واقعا توبه 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
بنظر من خیانت بدترین و آخرین خط قرمز اون آدم لیاقت فرصت نداره ولی خب هر کس یجوره

عزیز دلم وقتی خالقمون میگه صد بار اگر توبه شکستی باز آ ما ی بار ک میتونیم فرصت بدیم 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد

میدونی چیه. اگه من کوچک ترین خطایی ازم سر بزنه از لحاظ خیانت شوهرم جلو همه رسوام  میکنه بعدم طلاق میده شایدم به طلاق نرسه سرمو ببره آنوقت من چرا ببخشم 😑

من خودخواهی تو اینجور مواقع ترجیح میدم وقتی تا آخر عمر وقتی جلوی چشمات راه بره میدونی خیانت کرده و اینکه اون آدم اخیتار داره وقتی اینکار کرده یعنی برای تو حرفات و احساساتت ارزش قائل نیست 

عزیز دلم وقتی خالقمون میگه صد بار اگر توبه شکستی باز آ ما ی بار ک میتونیم فرصت بدیم  

میدونم عزیزم من انسانم و خدا نیستم وقتی از اول با یکی درباره خط قرمزام صحبت کنم و اون برای حرف من ارزش قائل‌ نشه تمومه من به همه آدما بشخصه فرصت دوباره نمیدم و آخرش هم گفتم هر کس یجوره من اصلا نمیتونم بگذرم از بعضی چیزا خیلی شده دوستای نه ساله یا آدمایی که یه موقع برام مهم بودن از زندگیم حذف کردم وقتی هیچ کس فکرش نمیکرد