2777
2789
عنوان

قرص یاسمین یا ال دی؟

187 بازدید | 13 پست

خانومها سلام

من یک ماهه ازدواج کردم. دیروز روز پنجم پریودم بود قرص ال دی رو واسه اولین بار شروع کردم عوارضش رو سرچ کردم که پوکی استخوان، کاهش میل جنسی، حساسیت سینه، تهوع و ... هست.

اتفاقا دیشب بعدِ خوردن کمی حالت تهوع داشتم اما نه خیلی.

بعد اسم یه قرصم شنیدم که یاسمین هست خواستم بدونم کدوم بهتره کم عارضه تره؟

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ال دی میخورم ولی میگن روکین خوبه

ال دی میخورین تغییراتی توو بدنتون اتفاق نبفتاده؟ چاق تون نکرده؟  

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

روکین خوبه

اونم مثل ال دی باید خورد ?

من الان دوازده روزه برای اولین بار ال دی میخورم , همون وقت ک داشتم میخوردم پریود شدم الان هم با اینک میخورم بازم لکه بینی دارم ,بنظرتون چیکار کنم قرص بهم نمیسازه یا طبیعیه ?

خیلی وقته یاسمین پیدا نکردم البته همون‌موقع هم که راحت گیر میومد ال دی دو ورقه ۱۰۰۰ بود یاسمین ۶۰،ال ...

روکین چی هست؟ تو بازار

روکین چی هست؟ تو بازار

نمیدونم واقعا

یه موقع اینا رو امتحان کردم تنها قرصی که بهم ساخت یاسمین بود که دیگه سخت پیدا میشد،الانم که میگم خیلی میشه هر ماه دیگه پی گیر نیستم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷