2777
2789

یه ججای دیگم تونستی سونو بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر کیسته...  حتما پیگیر فیبروم باش...

رفتم دکتر عزیزم یه ماما سنتی شیمیای بود

گفت ۵۰تا قاشق کنجد و با پوست اسیاب کن روزی ۱۰تا قاشقشو بزن تو دوتا لیوان اب جوش بعد از یکربع از صافی رد کن و از روز ۵ پریودی شروع به خوردن کن

هر کیم فیبروم داشت با این کنجد پایین اورده 

ولی من نتونستم بخورم

رفتم دکتر عزیزم یه ماما سنتی شیمیای بود گفت ۵۰تا قاشق کنجد و با پوست اسیاب کن روزی ۱۰تا قاشقشو بزن ...

غلط کرده با هفت جد و اباذش روی هم... همین اشغال های سنتی رو به مادر منم گفتن بخور یک سال درگیر خوردنشون بود نتها خوب نشد بلکه فیبروم بزرگ شد مجبور شد دیگه کلا رحمشو برداره... اصلا ب این ها اعتماد نکن 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

رفتم دکتر عزیزم یه ماما سنتی شیمیای بود گفت ۵۰تا قاشق کنجد و با پوست اسیاب کن روزی ۱۰تا قاشقشو بزن ...

چیبگم والا راستش سونوگرافی نطر دیگه ممکنهفرقداته باشه چون من اخیرا این مشکل پیش اومد رفتم جای دیگه مشکلی نیود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

[QUOTE=216434640]غلط کرده با هفت جد و اباذش روی هم... همین اشغال های سنتی رو به مادر منم گفتن بخور یک سال درگیر خوردن ...[/QUOTEخه خواهرشوهرام فیبروماشون انقدر بزرگ بود که نمیتونستن دستشویی برن .لینو خوردن و خوب خوب شدن برای همیشه

مادرت همین کنجد رو خورده

[QUOTE=216434640]غلط کرده با هفت جد و اباذش روی هم... همین اشغال های سنتی رو به مادر منم گفتن بخور ی ...

مامان من هزار جور دارو گیاهی خورد حتی خواهرشوهرمم خورد هر دوتاشون بدتر شدن کلا رحمشون برداشتن 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

عزیزم فیبروم شما فعلا کوچیکه

هر چند ماه یه بار برو سونوگرافی و تحت کنترل داشته باش 

اگه دیدی داره بزرگ میشه برو جراحی کن و بردار 

عملش خیلی راحته 

اگه تا کوچیکه که عمل کنی و دربیاری که راحتتری 

چند روز استراحت میکنی و زود خوب میشی

کمی  مثل سزارین هست ولی درد و سختی جراحی سزارین رو نداره 

من خودم عمل کردم و از شر اون فیبروم راحت شدم

عزیزم فیبروم شما فعلا کوچیکه هر چند ماه یه بار برو سونوگرافی و تحت کنترل داشته باش  اگه دیدی ...

ممنونم برج ۳ سونو دادم دوتا بود ولی برج ۷ سونودادم یکی بود تمیدونم حالا خود بخود آب میشه یا نه 

برا شما چند سانت بود

آب نمیشه سونوگرافی نمیتونه پیدا کنه متاسفانه 

برای منم یه سری رفتم گفت احتمالا دفع شده ولی بعدا رفتم بود

برای من از 1 سانت شروع شد و بعد رسید به 6 سانت 

که رفتم جراحی کردم راحت شدم خداروشکر

ای وای چقدر بد  ادم نمیدونه چکار کنه واقعا😭😭😭

فقط زیر نظر دکنر باشین نه یه دکتر بلمه ده تا دکتر یخدا م برداشتن رحم خیلی سخته مامانم اون روزایی عمل شد تو 22 سال عمرم سخت ترین روزام بود