2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

125 بازدید | 14 پست

خانوما من دوس ندارم باخانواده شوهرم زیاد ارتباط داشته باشم .بااین ک فامیلمن .چون خیلی ادمای فضول و دخالت کن .و باطرز فکر قدیمی هستن.شوهرم همه اینارو میدونه و همیشه طرف منو داره .بنظرتون چیکار کنم.؟حتی بهم زنگ میزنن خیلی بدم‌میاد حرص درارن کلا .گاهی جواب زنگاشونو نمیدم

کم برو با دعوت برو جواب زنگ هم میدی امار نده

وقتی امار زندگیت ندی کسی نظر نمیده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطتو کم کن ولی بی احترامی نکن عزیزم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کم برو با دعوت برو جواب زنگ هم میدی امار نده وقتی امار زندگیت ندی کسی نظر نمیده

ببین من اصلا امار نمیدم بهشون .ولی اونا دخالت میکنن زیاو مثلا میگن چرا بافلانی ارتباط نداری چرا ب فلانی زنگ نمیزنید ‌ازاین کارا میکنن بدم میاد .

وا وقتی شوهرم‌خوبه مرض دارم‌جدا شم .چ حرفا

بنا ب توضیحات خودتون گفتم 

وقتی ازدواج میکنی باید خونواده همسر رو چ خوب چ بد بپذیری 

قطع ارتباط اثرات خیلییییی منفی تو رابطت با همسرت در دراز مدت داره 

پس باید خونوادشو تحمل کرد یا جدا شد 

ببین من اصلا امار نمیدم بهشون .ولی اونا دخالت میکنن زیاو مثلا میگن چرا بافلانی ارتباط نداری چرا ب فل ...

جواب سوال هاشون با سوال بده موضوع عوض کن 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بنا ب توضیحات خودتون گفتم  وقتی ازدواج میکنی باید خونواده همسر رو چ خوب چ بد بپذیری  قطع ...

شوهرم کاملا خانوادشو میشناسه و میدونه چ ادمایین ولی اونا دست ازسر ما برنمیدارن و دخالتای بی جا میکنن

مثلا مادرشوهرم‌یاخواهر شوهرام میگن چرا نمیرید سر بزنید ب جاریت.با بهش زنگ نمیزنی .من چی بگم؟؟؟

بگو من خوشم نمیاد بدون دعوت جایی برم خیلی رفتار بد و زشتیه هر وفت خودش بخواد دعوت میکنه بعدا میگن نه و برو این حرفا  بگو من اخلاقم همین جوریه ن سر زده جایی میرم ن دوس دارم سر زده کسی بیاد خونم اینجوری میفهمن خونه توام سر زده نیان

ممنو‌ن از راهنماییت عزیزم.عالی بود

@ravanshenae.rabete برو تو این پیج سیاست یاد بگیر