2777
2789

تاپیک قبلم رو ببینید با این شرایط میخوام برم سونو اگه حامله باشم نشون میده؟ آخرین پری 23 مهر داخل اپ زده 5 هفته و 4 روز؟ مشخص میشه باردارم یا نه؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

متن تاپیک قبل 👇

من تنبلی تخمدان دارم از دارو های دکتر نتیجه نگرفتم حدود 6 ماه و خسته شدم رفت تحت درمان دارو گیاهی و دوفاستون میخوردم. من قبلا دوفاستون نمیخوردم و هرماه خودم با چند روز جا به جایی پریود میشدم از این ماه دوفاستون رو قطع کردم یعنی یه جورایی میخوام بچه دار شدن فکر نکنم دیگه. بعد من 20 موعدم بود دل درد ن و اینا گرفتم و نشدم گفتم چون قرص نخوردم اصلا معلوم نیس کی بشم بیخیال شدم تا امروز که یکم هست تو این مدت هرروز من حالت تهوع دارم مخصوصا بعد غذا بیشتر از قبل گشنم میشه و سوزش‌ معده و گاهی یه دل درد متفاوت با پری هم دارم شبا هم تا دراز میکشم تهوع میگیرم و معده درد. تا الان همش میگفتم نه نیستم حامله و اینا دیگه با این علائم امیدوار شدم حالا امروز بی بی زدم منفی شده. اون علائم ها برای چیه پس؟ چیزای گرم بخورم پری شم؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی فقط ساک دیده میشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
سلام بی بی چک نزدین؟

دیروز زدم منفی شد 

اره ولی فقط ساک دیده میشه 

همونم خوبه مرسی 

چن روزه تاخیر دارید؟

عزیزم من آخرین پریودم 23 مهر بوده اما چون تنبلی دارم معلوم نیس کی موعد باشه 😖

اره سونو نشون میده

ممنون عزیزم 

عزیزم من آخرین پریودم 23 مهر بوده اما چون تنبلی دارم معلوم نیس کی موعد باشه 😖

عزیزم

انشالله زودی مشکلتون حل میشه و زودی نی نی دار میشی🙏🏻

ولی فک نکنم الان حامله باشین چون ۹روزیه از وقتتون گذشته اگه حامله بودین صدرصد بی بی مثبت میشد