2777
2789
عنوان

پریود نشدن

156 بازدید | 15 پست

خانوما لطفا راهنمایی کنین سه ماهه پریود نمیشدم دکتر رفتم قرص سیپروترون نوشته ۲۱روز خوردم دم کرده رازیانه هم میخورم سه روزه قرصام تموم شده ولی نشدم هنوز چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای من و بخونی میبینی منم درگیر بودم دوماه 

البته دکتر نرفتم 

رازیانه خوردم 

زعفرون دم کردم خوردم اثر نکرد

تا اینکه خداروشکر چهار روز پیش پریود شدم 

خیلی عجیب بود برام فک کنم بخاطر واکسن بود نمیدونم اصن چرا اینجوری شده بودم 

اخه چون پلی کیستیکم من دارو واس درمان نوشته مثلا قرصم تموم شده خبری از پریود نیی

اگر علائمش رو داری منتظر باش

سیاه دونه و دارچین و تخم شوید رو بجوشون و یک لیوان ازش بخور چند روز

چرا شما وقتی پریود نمیشین ناراحت میشین آخه؟ من وقتی پریود نمیشم خیلی خوشحال میشم انگار که دنیارو بدون پول بهم دادن😐 الانم دوماهه که پریود نشدم خیلی خوشحالم .

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
بایدم ناراحت باشم هورمونام میریزه بهم اعصابم ضعیف میشه

اها از اون جهت ک اره باید ناراحت شی!!!!!😐

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم