2821
2789
عنوان

راه هایی برای سقط جنین.قضاوت ممنوع

1106 بازدید | 63 پست

بچه ها اگه کسی در این مورد چیزی میدونه راهنمایی کنه.من ۲۳ سالمه دوتا بچه دارم که یکیشون ۸ماهشه وبیماری نادر اس ام ای داره و نیاز شدید به مراقبت داره بیماریش خطرناکه.از این طرف تستم  دوتا خط کمرنگ افتاده که مطمعن نیستم اما ما جفتمون ناقل نقص ژن اس ام آن هستیم و نباید خودسرانه بچه دار بشیم و احتمال بیماری هست پس خواهرانه کمکم کنید 

خدایا خودت حال دلمو خوب کن تو درمان هر دردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول یه ازمایش بده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

اینجور موارد دکتر خودش سقط نمیکنه ؟ 

حالا زعفران خیلی خیلی غلیظ بخور خوبه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

با این شرایط پزشک خودش دستور سقط میده

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

ب هیچ وجه قضاوتت نمیکنم اگه شدنی نیست بهت حق میدم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
باید ب دکتر زنان مراجعه کنی یابعضی داروخونه ها بگی معرف دارند ک قرص میدند بهت سقط میشه

باید دکتر بنویسه یا همین جوری برم میدن؟

خدایا خودت حال دلمو خوب کن تو درمان هر دردی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز