2777
2789

بحث روانشناسی هست و مربوط به تیپهای شخصیتیه هرچه عمیق ترمطالعه شون کنید تاثیرشا بیشتر توی زندگیتون میبینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر خود پرسفون کلا مضره من که دیگه خالص خالصم     بلد نیستم چی سرچ کنم تمرین خاصی داره

بله ببین کدوم تایپهات پایینه بعد بزن تمرین وتقویت مثلا افرودیت که پایین بوده و حالا سعی بااون تمرینات اون بعدهای شخصیتیت که پایینه ومیلنگه راتقویت کنی 

نتیجه تست من پرسفون شد اما درکل اشتباهه محضه که آدم خودش رو در قید و بند اینجور تستا قرار بده

درسته که بعضی تستای روانشناسی در صورت استاندارد بودن میتونن  کمک کنن که خودمون رو بشناسیم ولی نکات منفیش خیلی بیشتره ، آدم ناخوداگاه خودش رو به شدت محدود میکنه و عیب و ایرادایی که داره براش طبیعی جلوه میکنه در نتیجه هیچ وقت تلاشی واسه اصلاحش انجام نمیده 

نتیجه تست من پرسفون شد اما درکل اشتباهه محضه که آدم خودش رو در قید و بند اینجور تستا قرار بده در ...

نه عزیزم این مطالعات منوط به اصلاح خوده قرار نیست توبگی من پرسفونم وتمام قراره خودت رابشناسی وازدرجه مثلا پرسفون بودن کم کنی وابعاد دیگه رارشد بدی