2821
2789
عنوان

میشه بیاین درد و دل

74 بازدید | 14 پست

کاش خودم دستم تو جیب خودم بود انقد منت سرم نبود.. تا با شوهرم بحثمون میشه میگه بهت پول نمیدم! عین این بچه ها.. از حقوق ماهانت کم میکنم.. فلان میکنم.. حالا ده تا ملک به نامشه ها یا چیزی برام میخره هی میگه من انقد برات خریدم.. دختر کوچولوی مهربونم گفت مامانی من تمام پولای قلکمو میدم بهت🥺خیلی مهربونه با دل کوچیکش دلداریم میداد مثلا .... پولات بخوره تو سر خودت. میگم بابا منم خسته ام میگه برو بمیر خوشحالم میشم اصلا برام مهم نیست😔خیلی ناراحتم کرد .. فوشم میده به خانوادمم به پدرمم که زیر خاکه واگزارش کردم به خدا 😓💔حیف این همه محبت آخرش میگه تو برای من کاری نکردی 

به نظرتون من چیکار کنم با این مرد

😭

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

آخی الهی باهاش دهن ب دهن نشو

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم کاملا منطقی بهشون بفرمائید حرف بی معنی نزند وظیفه ی ایشون هست که به شما پول بده و نیاز هاتون رو تأمین کنه اگر نمی خواست از اول نباید زن می گرفت الان دیگه مجبور هستن خرجی زنشون رو بدن

واییی عزیزم برو خودت کلاسی چیزی یادبگیر از این یزید پول نگیر

کلاسای هنری رفتم چند تا کیف چرم دوختم چون گرونه هیچکس نمیخره منم گذاشتم کنار 

النگو اگه دستته گوشواره طلا اگه تو گوشته خلاصه هرچی. برو بفروش یه وکیل بگیر بگو نفقه نمی‌ده منت میزارع. صداشم ضبط کن یا فیلم بگیر ازش مدرک داشته باشی. ی بار ک بترسه دیگه ازین گوه خوریا نمیکنه

کلاسای هنری رفتم چند تا کیف چرم دوختم چون گرونه هیچکس نمیخره منم گذاشتم کنار 

مثلا خیاطی یا بافتنی یا گلدوزی 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
به نظرم کاملا منطقی بهشون بفرمائید حرف بی معنی نزند وظیفه ی ایشون هست که به شما پول بده و نیاز هاتون ...

بهش گفتم خوبم خرج میکنه اما در موقع عصبانیت آدمو میرنجونه نمیتونه خودشو کنترل کنه وقتی این حرفارو مشنوم حصرت میخورم میگم کاش خودم خرج خودمو در می‌آوردم مثل خیلی از زنای دیگه اما من بچه دارم کجا برم کار کنم

النگو اگه دستته گوشواره طلا اگه تو گوشته خلاصه هرچی. برو بفروش یه وکیل بگیر بگو نفقه نمی‌ده منت میزا ...

هیچی ندارم فقط یه حلقه برام مونده طلاهامو دادم زمین خریدم باهاش شریکی

بهش گفتم خوبم خرج میکنه اما در موقع عصبانیت آدمو میرنجونه نمیتونه خودشو کنترل کنه وقتی این حرفارو مش ...

به نظرم بهتره باهاش در این باره حرف بزنید که من از این حرفات و این کارات بدم میاد تا سعی در اصلاح کنن خب خیلی بار ها ما هم منت کار های خونه رو میذاریم ولی من مردی رو ندیدم بگه کاش می شد کار های خونه رو انجام بدم ایشون عصبانی بودن شما باهاشون حرف بزنید احتمالا دیگه در عصبانیت هم این اتفاق نمیفته

هر چی میخرم از پول خودم میخرم میگه بخر بنویس چی خریدی بعدا بهت میدم میگم همه مرد ها یه پولی به اسم خرجی به خانوماشون میدن کارتتو بزار اینجا من حوصلم نمیشه هر دفعه بنویسم چی خریدم... اه

به نظرم بهتره باهاش در این باره حرف بزنید که من از این حرفات و این کارات بدم میاد تا سعی در اصلاح کن ...

اون اصلا مشکلی تو خودش نمیبینه که بخواد اصلاح کنه آنقدر حق به جانبه اصلا نمیزاره من حرف بزنم انقد داد میزنه که نگو منم همیشه سکوت میکنم دیگه... هر مشکلی داشته باشم بهش نمیگم

2825
2823
2791
2779
2792