2777
2789
عنوان

خرج کردنم به مهمی ه کار کردنه

163 بازدید | 7 پست

یه قانون داریم به اسم عقل و معاش که شامل 3چیز هست اگر یکیش رعایت نشه تو زندگی به مشکل میخوری 

1- کار کردن 

2- پس‌انداز کردن 

3- خرج کردن

اگر کار نکنی پولی نمیگری اگر پس اندار نکنی به جایی نمیرسی و میمونه خرج کردن 

اگر به طور مثال شما یک مغازه کفش فروشی داشته باشی و نیاز به خریدن لباس گرم داری خساست کنی و نخری به طور غیر مستقیم فروش کفشات میاد پایین دلیلشم اینکه اگر شما از مغازه ای که لباس میفروشن لباس بخری پولی که رد و بدل میشه و بدست مغازه دار میرسه  فردا با همون پول برای بچش  از مغازه  شما کفش میگیره  

اینجا سه تا قانون هست که یکی کارما هست یکی که بالا توضیع دادم یکی ام که خدا روزی رو بیشتر میکنه خوده خدا گفته  خیلی دوست داره بندگانش خرید و فروش کنن. 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

کجا خداگفته خیلی دوست داره بندگانش خرید وفروش کنن؟؟

یه حدیثی بود که دوسال پیش خوندم در این مورد بود شاید کامل نباشه نوشته ام ولی اگر سرچ کنین حتما پیدا میکنین

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من ۳تومان پول دارم شوهرم گفته برو هرچی میخوای بخر. دلم نمیاد. اخه وضع مالیمون خوب نیست. منم همه چی لازم دارم لباس خونگی مانتو پالتو کفش .شال. ولی میگم این پولا برا چیز دیگه ای بدردمون میخورن نمیدونم چکار کنم بخدا خسته شدم. لطفا برامون دعا کنید ازاین وضعیت خارج بشیم.خیلی چیزا مونده تودلمون. 

دیشب خواستم مانتو بخرم نمیدونستم کدومو بخرم همشون قشنگ بودن.خخخخ اخرشم نخریدم

کجا خداگفته خیلی دوست داره بندگانش خرید وفروش کنن؟؟

نگفت خدا گفته گفته یه قانونی هست . واقعا هم بنظرم کاملا درسته ادمی که خساست کنه وخرج نکنه برا خودش پولش هم الکی هدر میشه بدون اینکه لذتی ازش ببره. ما یه ضرب المثل داریم دراین مورد

خرج کردن خیلی مهمه👌

ولی من حس می کنم دلیل خساست تو ایران و ترس از خرج کردن ناامنی اقتصادی موجود و ترس از اینده اس

مثلا من خودم یه مبلغی رو از زمان تولد تا الان پس انداز کرده بودم تو بانک، که به هییییچ عنوان حاضر نبودم بهش دست بزنم، حتی وقتی خرج مهمی پیش میومد، چون همش می گفتم خب اگه در اینده خرج مهم تری پیش بیاد چی!

و حس می کردم یه وابستگی غیر سالم به این پول پیدا کرده بودم

بالاخره خرجش کردم و چند ماه بعد مبلغی دقیییقا دوبرابرش گیرم اومد که گذاشتم جاش، و کاملا معتقدم اون خرجی که کردم به جا و مناسب بود

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!