2777
2789
عنوان

چ جوابی بدم

207 بازدید | 10 پست

من لاغرم نه خیلی زیاد ولی چون دوتا سقط پشت هم داشتم خیلی ضعیف شدم ،بارها اتفاق افتاده برام ک وقتی میخوان یه آدم خیلی لاغرو مثال بزنن میگن ازتوهم لاغرتر ،بشدت بدم میاد ازاین جمله

دیروز با کسی ک اشناییت خاصی هم نداریم  داشت ازبارداری بد خواهرش میگفت و میگف خیلی لاغر شده ازتوهم لاغرتر

این جمله رو چندین باره درموردم شنیدم و نمیدونم چ جوابی بدم 

لطفا کمکم کنید ممنون چون واقعا ناراحت میشم

تاچن روز حتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی به من اینو میگفت حرف بدی نیست که

اگه یخرده فک کنی حرف بدیه براشما ک لاغر نیستی شاید نباشه 

این جمله زمانی بکارمیبرن ک میخوان یه ادم کم جثه و ناتوانو مثال بزنن بعد میگن ازتوهم لاغرتر

من خوشحال میشدم😁

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

درکت میکنم تو کل خاندان من شدم معیار لاغری، وقتی میخوان بگن یه نفر خیلی لاغره میگن از تو هم لاغر تره به شدت اعتماد به نفسم میاد پایین، شاید باورت نشه ولی بخاطر این موضوع افسردگی گرفتم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
اگه یخرده فک کنی حرف بدیه براشما ک لاغر نیستی شاید نباشه  این جمله زمانی بکارمیبرن ک میخوان یه ...

اره از این دید حق داری

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

@نی_نی_یار_شب     ببخشید فک کنم اقا هستن تا تاپیک زدم درخواست دادن لطفا تعلیق کنید محمد ...

سلام اینارو حتما به نی نی یارا بگین تعلیق بشن ممنون

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️