2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن کودک

461 بازدید | 41 پست

دوستان من پسرم ۱۵ ماهشه  تا حدودی صحبت کردنش خوبه  هروقت میگم پیپی کردی دست میزنه اونجاش ولی بلد نیست بگه پیپی یا جیش دارم 

میدونم زوده برای پوشک گرفتن و عواقب داره اما ی جایی خوندم همه چی به خود بچه و همکاری کردنش داره 

متنفره از پوشک شدن بشدت مقاومت میکنه 

دیروز جای پوشکش سوخته بود قبل خواب درآوردم یکم هوا بخوره با همون شلوار خوابش برد 

منم دیگه پوشکش نکردم 

با وجود اینکه همیشه صبا پا میشد پوشکش خیس خیس بود اما دیشب ساعت ۱۰ نیم تا ۹ صب خشک خشک بود ۲ بارم شیر خورده بود 

ساعت ۹ مامانم بردش حموم جیش کرد  بعدش پوشکش کردیم 

بنظرتون اگه از پوشک شب بگیرمش خیلی بده؟ (درصورتی که جیش نکنه و بتونه جیششو نگهداره )

شما بچتونو کی از پوشک گرفتین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوسال ونیمگی ازپوشک گرفتم پسرمو 

ولی معمولاخیلیااول شبابچه روپوشک نمیکنن وکم کم پوشک روزروهم کم میکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم زوده هنوز نمی‌تونه اسمشونا  بگه .

احتمالا جای شلوغ هول بشه و خراب‌کاری کنه و اون موقع اعتماد به نفسش از بین میره 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

منم زنداداشم همین حدودا ازپوشک گرفت اگه خودت باهاش همکاری کنی مشکلی پیش نمیاد

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

پسرمنم۱۵ماهشه اونم موقع پوشک کردن مقاومت میکنه فکرنکنم دلیلی براازپوشک گرفتن باشه.بااین اوصافی که شماگفتین شاید بتونی زودتربگیریش ولی نه الان یه سال ونیم که شدشایدبتونی الان خیلی زوده

دنیای من ریحانه ورضا😘
یعنی چی؟

یعنی باید خودآگاه باشه نه ناخودآگاه 

بچه ها دستشویی رو حس نمیکنن و نمیدونن که دستشویی دارن 

یه بلوغی داره که باید بهش برسن 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من دوسال ونیمگی ازپوشک گرفتم پسرمو  ولی معمولاخیلیااول شبابچه روپوشک نمیکنن وکم کم پوشک روزروه ...

ممنونم از نظرت دوستم 

راستش بحث مالیش نیست خیلیا فک میکنن به این دلیله اما واقعا خودش از پوشک کردن متنفره باید پاهاشو بگیرم تکون نخوره پوشکش کنم دلم براش میسوزه از طرفیم دیدم یک شب تا صب تونست نگهداره فهمیدم مثانش تکانل یافته و اوکیه فقط میمونه بحث اینکه میگن زود از پوشک بگیری بچه چند سال بعد شب ادراری میگیره یا اعتماد بنفس نداره

منم اول تو طول روز پوشک میکردم و شب تا صبح ازاد بود و من قبل خواب یه بار میبردم جیش میکرد باز ساعت ۳ و ۴ میبردم جیش کنه دیگه یواش یواش فهمید تازه برا من خیلی کوچیک بود یه بار پنج دقیقه یه بار بردم جیش جیش  گفتم دو سه قطره اب ریختم اونجاش گفتم جیش کن فهمید کرد بعد بهش گوشزد کردم که این جیشه تازه برا تو حرف میزنه برا من حرف نمیزد 

چون اسفنکتر مقعد ۲۸ ماهگی ارادی میشه از اونموقع باید شروع کنید اشکال نداره شبا پوشک نکنید خیلی هم خوبه من پسرمو ۳ سال و نیم ۳ روزه از پوشک گرفتم. الان ۳ ماه میگذره یک بارم تو شلوارش جیش و پی پی نکرده. دخترمم ۲ سال و ۳ ماهشه هنوز آمادگی نداره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

سلام من اومدم😀

به نظرم امتحان کن ببین واکنشش چیه میگه یا نه.

من واسه پسرم شورت آموزشی گرفتم جنسش عالی به نظر میاد ولی هنوز استفاده نکردم. تا یه ساعت جیش رو نگه می داره.

برای من دعا کن همت کنم از پوشک بگیرمش.

موفق باشی جووون دل

عزیزم زوده هنوز نمی‌تونه اسمشونا  بگه . احتمالا جای شلوغ هول بشه و خراب‌کاری کنه و اون موقع اع ...

میدونی خیلی صحبت کردنش عالیه 

خاله عمو عمه دایی مامان بابا ننه نه ددر ام اینارو واضح میگه میدونه جیش پیپی چیه اما نمیگه بعضی وقتا میگه دیش 

البته من میخام پوشک شبشو بگیرم نه روز

ممنونم از نظرت دوستم  راستش بحث مالیش نیست خیلیا فک میکنن به این دلیله اما واقعا خودش از پوشک ...

آره خیلیامیگن ولی وقتی خودش پوشکودوست نداره کم کم ازپوشک بگیرش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤