2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا داغونم هر کی می‌تونه برام فال بگیره خیلی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 56 پست
دیدی گفتم گرفتم فالتو کم کم برات می‌نویسم.نتیجه فالت اینه که این مشکل تو زندگیت سخته ولی توهم خیلی ا ...

سلام چجور فالی میگیرید

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
ممنون عزیزم آخه کاری از دستم برنمیاد

فکر می‌کنی از دستت کاری بر نمیاد الان وقت تعلل کردن نیست کفش آهنی باید پات کنی هر کاری میتونی انجام بدی

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهری پر از لطيف طبعان است و از هر سو زیبایی می آید، یاران، اینک که دعوت عشق شنیده می شود. اگر می خواهید، کاری کنید. 

۲- چشم فلک، شادابتر از این جوانی نخواهد دید و زیبارویی بهتر از این به دست کسی نخواهد افتاد.

ببین حافظ چی دار میگه این زنه ک اومد تو زندگی شوهرت حسابی دلشو برده

فکر می‌کنی از دستت کاری بر نمیاد الان وقت تعلل کردن نیست کفش آهنی باید پات کنی هر کاری میتونی انجام ...

شوهرم از ته دلش اونو میخواد هر کاری تا الان کردم به در بسته خوردم به بزرگترها هم گفتم اوضاع بدتر شد

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
شهری پر از لطيف طبعان است و از هر سو زیبایی می آید، یاران، اینک که دعوت عشق شنیده می شود. اگر می خوا ...

آره می‌دونم خیلی دوسش داره

چگونه این مشکل را حل کنم و این راز عشق را فاش سازم؟ درد عشق اما دردی جانکاه است و کاری بسیار سخت و دشوار . 

۸- هر تار موی حافظ در دست گیسوان یاری بی باک است، در چنین دیاری، به سختی می توان نشست و آرام و قرار عاشقی همچون من دلشکسته را چرا از خود دور می سازی زیرا که نهایت توقع من یک بوسه است یا یکبار در آغوش گرفتنت.

چگونه این مشکل را حل کنم و این راز عشق را فاش سازم؟ درد عشق اما دردی جانکاه است و کاری بسیار سخت و د ...

میشه بگی من چکار کنم بهتره برم یا بمونم ممنونم

. اکنون زمان گشایش گره از کارهای بسته فرا رسیده. گرچه کاری سخت و دشوار است، اما نتیجه ای شیرین و مطلوب به بار خواهد آورد، پس هرچه زودتر اقدام کن که شاید هرگز این فرصت تکرار نشود.

میشه بگی من چکار کنم بهتره برم یا بمونم ممنونم

الان فقط باید هرکاری از دستت بر میاد انجام بدی.سخت گیری موجب آزار و دلزدگی می شود عیب جویی هم اندازه ای دارد و شما بیش ازحد معمول هب عیب جویی می پردازید 

سلام چجور فالی میگیرید

سلام عزیزم باید به حافظ توسل کنید تو ی نت سرچ کنید یه مورد نوشته فالگیر واقعی فالاش خیلی خوب و حقیقی در میاد .البته. به ارتباط قلبی هم مونده و اینکه کلا تفسیرشو هر کسی بلد نیست من از روی شعر میفهمم نه معانی سایت

الان فقط باید هرکاری از دستت بر میاد انجام بدی.سخت گیری موجب آزار و دلزدگی می شود عیب جویی هم اندازه ...

آجی دلم از این میسوزه که نه سال با هم زندگی کردیم دخترم بزرگه اون لعنتی هم عشقم بود که باهاش ازدواج کردم

از دست دادن زمان باعث زیان فراوان شما خواهد بود و کار را به امروز و فردا موکول کردن برای جنابعالی ضرر فراوانی در بدارد پس با سرعت زیرکی فعالیت و تلاش به دنبال انجام این نیت باشید

۳- اوضاع زندگی شمادر مقایسه با دیگران بسیا رخوبست پس اندیشه های ناصواب را از دل پاک کنید زیرا روزگار بروفق مرادتان می باشدو این نیت به نفع خانواده جنابعالی عملی می گردد و اوضاع خانوادگی یتان چنان رونق می گیرد که همه را به تحسین وا می دارید

. اکنون زمان گشایش گره از کارهای بسته فرا رسیده. گرچه کاری سخت و دشوار است، اما نتیجه ای شیرین و مطل ...

آجی دقیقا نمی‌دونم باید چکار کنم گیجم