2777
2789
عنوان

اگه بینی تون رو ترمیم کردین بیاین لطفا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ترمیم کردم بینیمو 

من یکسال بعدش ترمیم کردم بینی من طیغه عالی بود ولی نوکش گرد و سربالا سوراخاش عالی بود از همه لحاظ فقط نوکش گرد بود و گنده انگار ی توپ شیطونک روش بود عمل کردم دوباره ب دکترم گفتم فقط نوکش رو کوچیک تر کن الان نوکش نصفه قبله و راضیم 

زندگیم فدای پسرام 

دوست داشتم کوچیکه باشه استخوانشم باریک و قوس دار نوکشم یکم بالا اما خیلی طبیعی شده دوستش دارم به شوهرم میگم ترمیم میگه دماغت خیلی خوب شده.اما هیچ راضی نیستم هرکسی میبینیه میگه باید ازاین بهترمیشد

چه عالی نمیدونم‌چرا دکترا همدان هم کارشون عالیه هم‌قیمت مناسب  دکتریی نمیشناسی عزیزم گه تو تهرا ...

اره دکترای همدان نصبت به جاهای دیگه هزینه کمتردارن 8تومن شد دست مزدش تو بیمارستان خصوصی وشیک وپیک 2تومن هم آزمایش و عکس و رفت وامدش

اره دکترای همدان نصبت به جاهای دیگه هزینه کمتردارن 8تومن شد دست مزدش تو بیمارستان خصوصی وشیک وپیک 2ت ...

چه خوب من خیلی از بیهوشی میترسم  میگن یه سریا به دارو واکنش نشون میدن  هی میرم تاپیکای  اینجوری میخوندم بدتر سکته میکنم