2777
2789
عنوان

دلم گرفته

189 بازدید | 29 پست

بچه ها شوهرم بهم توجه نمیکنه دم به دقیقه به مادرش زنگ میزنه کجایی چیکار میکنی و.... تو روز اصلا به من زنگ نمیزنه تا خودم بهش بگم فردا لیفت لثه باید انجام بدم نمیگه چیزی لازم داری بگو مسواک و خمیر دندون نرم میخوام بهش میگم میگه فردا برو با مادرت بخر اما کار مادرشو این انجام میده. اصلا رابطه با هم نداریم همش تو گوشیه دو سال پیش خیانتم کرد بهم

خدا بهت آرامش بده🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  دلیلش چیه؟

نمیدونم دلیلش چیه ازم بدش میاد حتما قبلا عاشق کسی بود بهش نرسید اومد با من ازدواج کرد به من بی محبتی میکنه. دیدم با زنه چطوری حرف می‌زد بلده با محبت حرف بزنه و فکر طرف باشه با من بلد نیست خیلی اذیتم کرد مثلا تو مهمونی فامیلاشون دعوت میشن بهم محل نمیده

دلیلشو پرسیدی ؟ یا ازش خاستی برید پیش مشاور ؟ سردی زندگیو نابود میکنه عزیزم عشق و همچیو شاید چیزی تو ...

ازش پرسیدم گفت هیچی نیست این قبلا بهم خیانت کرده بود الانم میترسم کسی رو داشته باشه مگه میشه تنها باشه من باردار بودم تو بیمارستان بستری بودم یه هفته تو آی سی یو. اومدم بیرون تلگرام شو چک کرده بودم هم با همکارش صمیمی حرف می‌زد بعد بچم بدنیا اومد بهم خیانت کرد با عشقش اون زنه دو تا بچه هم داره