2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه رمان شروع میکنم شب تا صبح بیدار میمونم ک تمومش کنم بعد صبح داغون میشم از بی خوابی چون بچه هم دارم نمیتونم بخوابم کار خونه و کار بیرونم دارم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
این که میگی فیلم نیست ها سریاله راهش اینه که کلا نبینی شروع نکنی به دیدن من فقط سریال یه فصلی می ب ...

دقیقا باید همین کارو بکنم ممنونم .درسته منظورم سریال بود ممنون قید سریال دیدن رو بزنم پس🤙

روبه رشدم 🌱
دقیقا باید همین کارو بکنم ممنونم .درسته منظورم سریال بود ممنون قید سریال دیدن رو بزنم پس🤙

ببین این سریالها اینطوری درست میشن که آدم رو دنبال خودشون بکشونن. تو نقطه حساس قطعش میکنن که مجبور شی بری بعدی. اونها کارشونو خوب بلدن

یه کار دیگه هم که میشه کرد اینه که سریالهای خیلی جدید ببینی. مثلا من یه سریال دیدم فصل اولش تموم شد. فصل بعدش یه سال طول کشید تا بیاد. خوب اینطوری اگه بخوای هم نمیتونی ببینی