2777
2789
من از سمت خونه خودمون پرسیدم میگه جنس کره 1200هنگ کردم

من از یاس خرید میکنم انتهای اتوبان همت. هم راضیم از جنساشون هم قیمتاشون و واقعا حاضر نیستم چادرایی ک خواهرهمسرم از قم میگیرن رو سر کنم.

جنسای سنگین یا کن کن های براق من اصن نمیپسندم همچین چیزایی رو

شمام اگه تهرانید یه سر به یاس بزنید 

و درمورد بنی فاطمه که دوستان گقتن هم توصیه نمیکنم مامانم ازشون خرید کرد کرپ سییسی بود فک کنم گرونترین و بهترین پارچشونو واقعا سنگین بود و بازم من دوسش نداشتم. جنس اعلارو به قیمت خوب نمیدن جنسشون با ایده آلهای من متفاوته

خانم آقای دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حجاب بنی فاطمه هم فروش اینترنتی دارن هم تو قم پاساژ شمسه قیمتشونم مناسبه

کانالش رو داری؟

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
جنس خوب چیه اسمش میدونی چی بخرم زودی خراب نشه ورنگ وروش بادوبار شستن نره

چرا دروغ اسم نمیدونم

یه جنس پارچه ای هست که خودم از یه مغازه خاص تو یاس خریدم دو سال پیش چادر جده ایشو ۴۲۰ گرفتم یعنی عالیه. سبکه چروک نمیشه لخت وای میسه نخ کش نمیشه دوختش بشدت تمیز و شیکه. من این ملاکارو میگم و برام اونو میاره که میخوام

خانم آقای دکتر
قیمتش چجوریه

دوسالی هست خرید نکردم چون ۶ ۷ تا چادر دارم فعلا. ولی درمقایسه با بقیه جاها نه ارزون بود نه گرون

دوسال پیش جده ای ازشون خریدم ۴۲۰ الانو اطلاع ندارم.

جلباب و لبنانی و قجری و چادر ساده هم ازونجا گرفتم  و راصی بودم از همشون

خانم آقای دکتر
جنسشون خوب نی حتما

نه جنسش خوب بود ، منتها مزدنیا پول مدل میدن ،دیگه وقتی تو پاسداران و فرمانیه مزون میزنن باید هزینه اجاره رو از مردم بگیرن دیگه

حالا قم چادر ارزون داره؟ برم اونجا بخرم😁

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪