2777
2789
عنوان

ی چالش قشنگ بگین بعد ج داد براتون شات بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 32 پست
وایی ن باور نمیکنه اینو     بعد الان یکم زوده برا این فک کنم بعد از طرفی هم میترسم بعدش شک ...

خیلی خوب میشد اگه می‌گفتی😂😂

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بش بگو شلوار چ رنگی پاته بعدش اگه گفت بگو شورت چ رنگی پاته بعدشم بش بگو عکسشو بفرس

بعد اسکرین شاتشو بزار همینجا😀

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
بگو عشقم کسی خونمون نیس منم تنهام بیا پیشم میترسم دلمم برات تنگ شده یه جوری سر حرف بازکن 😁

وای این عاالیهههههه 

فقط تو ی شهر نیسیم       نمیشه

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
بش بگو شلوار چ رنگی پاته بعدش اگه گفت بگو شورت چ رنگی پاته بعدشم بش بگو عکسشو بفرس بعد اسکرین شا ...

اینم ک خیلی بی تربیتیه پرو میشه روش وا میشع الانا زوده روش وا شه    

مثلا من یبار بش گفتم من هیچوقت دوست نداشتم و بهت دروغ گفتم

اونم یکم ناراحت شد داشت خدافظی میکرد ک گفتم تو انقد خوبی ک ادم عاشقت میشه نمیشه دوست داشن   اونم گف اصن حالت خوب نیسا    

یبارم گفتم یچیزی بت بگم قول میدی نری

گفت اره

منم گفتم معتادم

اونم سریع برگشت گف معتاد من     

حیف ک وقتی قهر بودیم اینارو پاک کردم وگرنه میزاشتم

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
ای بابا ولی از طریق چتم میشه ها یه ذره شیطونی کن😂

همین بدبختی اینه بلد نیسم

بگو می‌خوام کات کنم باهات😂

ینی انقد ادمم بی احساس و کم حرفیه ک نمیشه ی چالش درست حسابی روش رف

اینم براش بی مزه س

حساسه رو این مورد