2777
2789
میری دکتر فیزیوتراپی برات سوزن میزنه (سوزن خشک) تو نت بزنی برات میاره  خوب میشی.

تو  گردن میزنه؟

شما این مشکلو داشتین؟میشه ی توضیح بدین

باچندجلسه خوب میشم؟

دردش خستم کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو  گردن میزنه؟ شما این مشکلو داشتین؟میشه ی توضیح بدین باچندجلسه خوب میشم؟ دردش خستم کرده

به گردن نه . به کتف و شونه سوزن میزنه سوزن خشک میزنه ها نه اینکه مواد خاصی تزریق کنه

من بشدت درد داشتم دیگه این اواخر دردش یسره شده بود ولم نمیکرد میتونم بگم 80 درصد خوب شدم چندتا ورزشم یاد داده انجام میدم

تقریبا 4 جلسه زد

به گردن نه . به کتف و شونه سوزن میزنه سوزن خشک میزنه ها نه اینکه مواد خاصی تزریق کنه من بشدت درد دا ...

این سوزن چقدر باید بمونه تو بدن

درد داره؟چون نوشته بود توی عصب میزنه

من چندجلسه پیش کایروپرکتیک رفتم فایده نداشت

یکی گفت برو پیش ارتوپد

شما دیگه درد نداری؟مثل من سردرد و شونه درد هم میگرفتین؟

این سوزن چقدر باید بمونه تو بدن درد داره؟چون نوشته بود توی عصب میزنه من چندجلسه پیش کایروپرکتیک رف ...

تو بدن نمیمونه که عضلاتتو با دستش میگیره و توش سوزن میزنه بعضی قسمتاش یکم درد داره(قابل تحمله) اونا باعث درد میشن که با همون سوزن درمان میشه

هر جلسه 10 دیقه میشه فوقش

من دردم خیلی کمترشده 

تو بدن نمیمونه که عضلاتتو با دستش میگیره و توش سوزن میزنه بعضی قسمتاش یکم درد داره(قابل تحمله) اونا ...

من رفتم کایروپرکتیک گفت خیلی بایدبیای هرجلسه ۱۲۰ میگرفت

فقط ده دقیقه ی کیسه ابجوش میذاشت ده دقیقه ماساژ بعدم تق تق میشکست مهره ها کمر و گردنمو هیچی ام فرق نکرد

امونمو بریده واقعا کلافه شدم

[QUOTE=216328388]شما کدوم شهری؟ پیش هرفیزیوتراپی برم همین کارو میکنه یا باید خوبشو پیداکنم؟[/QUOTE

اول رفتم ارتوپد گفت برات فیزیوتراپی مینویسم چندجلسه رفتم فایده نداشت دکتره خودش گفت اگه بخوای برات سوزن بزنم چون خیلیا نتیجه گرفتن منم.گفتم هرجور صلاحه زد و واقعا هم تاثیر داشت جلسه ای فکر کنم 45 تومن بود

فیزیوتراپی چیکارمیکرد ک فایده نداشت؟ ک منم الکی نرم

برق وصل میکنن به گردن و شونه

یه حالت ویبره داره و لیزر هم انجام دادم با فیزیوتراپی هیچ فایده ای نداره

اگه رفتی فقط سوزنو انجام بده