2777
2789

دیگه تو فامیل هم همه فهمیدن من کم شانسم. چیکار کنم؟ بنظرتون انرژیم منفیه که اینطوری میشه؟ خیلی ناراحتم از این بابت😞

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاااا منو بین 

بعد میفهمی بد شانسی چیه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

آره انرژی منفی خیلی تاثیر داره،دائم بگو من خیلی خوش شانسم و قراره بشه و صورت میگیره،حتما عالی پیش میره،چرا نباید بشه؟حتما امروز همه چی خوب پیش میره!خب چرا نره وقتی همه چیز اصولی و نرماله!🤪🤭😅💛

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕
آره انرژی منفی خیلی تاثیر داره،دائم بگو من خیلی خوش شانسم و قراره بشه و صورت میگیره،حتما عالی پیش می ...

برعکسش من اصلا امیدوار نیستم 

آره انرژی منفی خیلی تاثیر داره،دائم بگو من خیلی خوش شانسم و قراره بشه و صورت میگیره،حتما عالی پیش می ...

مرسی عزیزم😘😊

برعکسش من اصلا امیدوار نیستم 

اشکالی نداره،همین که این جمله رو که،نمیشه!بازم همه چی بد پیش میره یا نکنه باز اونجور که میخام نشه رو از زندگیت حذف کن،توکل کن به خدا،حتما همه چی خوب پیش خواهد رفت،ببین اگر همه چی درست و اصولی و منطقی باشه حتما خوب میشه،اگه دقت کنی خوب پیش میره،اگه تلاشتو بکنی حتی اگه نشه تو خوشحالی که همه ی سعیم رو کردم پس خواست خدا بوده که نشه💜💕❤قطعا به صلاح بوده که اتفاق نیفتاده و عملی نشده...همه چی به دست خودته،تو تلاش کن خودت رو تغییر بدی،مهربون و شاد و بیخیال باشی،حل میشه

اشکالی نداره،همین که این جمله رو که،نمیشه!بازم همه چی بد پیش میره یا نکنه باز اونجور که میخام نشه رو ...

ممنون عزیزدلم، چقد قشنگ صحبت کردین بهم امید دادین. هرچی میخوای خدا به دل مهربونت بده 🌼🌼🌼😍😍😘

مرسی عزیزم😘😊

ایشالا هرچی حال خوبه بیاد برای تو و خدا آرامشی ابدی به قلب و ذهنت تزریق کنه❤زندگی کوتاهه،ازش کمال لذت رو ببر،ساده و آسون بگیر،میگذره در هر صورت،اون بالایی خودش در جریانه و خوب حواسش بهت هست و کمکت میکنه،تو با نام خدا برو برای هرکاری اگر نشد بگو خدایا شکرت تو صلاح دونستی،دیدت رو عوض کن💕💛🌸🍃😃☘👌🏻😇

ممنون عزیزدلم، چقد قشنگ صحبت کردین بهم امید دادین. هرچی میخوای خدا به دل مهربونت بده 🌼🌼🌼😍😍😘

فدات آبجی،خدا حفظت کنه🍃💜💙☘ممنونم ازت🌸🌟🔮💫🍀😊🥰😍🤩شبت بخیر و شادی🍃💜