2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته بود هوس گوشت شتر کرده بعد براش درست کرده رب انارم درست کرده پدرشم در اومد بنده خدا بعد لازانیا خوردن بعد خپاهر شوهرش رفته تو حیاط جیغ زده اآی لازانیا خوردن بوشو دادن زن حامله بعد همه جیغ زدن بعد این بنده خدا بدو بدو رفته لازانیا درست کزده داده اینا 

بعد .....

کلا فک کنم طرف یه چی زده بود ....نمیدونم چشون بود 😐😂

جریانش این بود ک خانومه لازانیا درس کرده بود بوش رفته بود طبقه بالا ‌ک خونه مادرشوهرش ایناس اونام دا ...

واه واه یه وقت بچش نیوفته 😂😂😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

گوشت شتر درست کرده بود بعدم لازانیا درست کرده بود نبرده بود براشون اینام میگفتن بوش اومده چرا نیاوردی و پدرشوهر و نادرشوهر و خواهرشوهر تو خونه و حیاط و به سر و سینه زنان و مشت کوبان نعره میزدن آهاییییییییی لازانیاااااااااااااااااااا 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چ بود خوو

مادرشوهرش هوس گوشت شتر کرد براش درست کرد هوس ترشی انار کرد براش درست کرد لازانیا پخت بهش نداد مادر شوهرش هوس کرد می‌گفت جیغ میکشید می‌گفت لازانیا بعدش خواهر شوهرش رفت تو حیاط داد میکشید می‌گفت همسایه ها مادرم هوس لازانیا کرد بهش ندادن می‌گفت رفت درست کرد داد به مادرشوهرش خورد به نظرت واقعیه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

چرت و پرت حتما اخه مادرشوهر مگه حامله میشه

وا مگه مادرشوهر چشه که حامله نشه؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
واه واه یه وقت بچش نیوفته 😂😂😂😂😂

من بیشتر نگران پدرشوهرم ک لازانیا لازانیا میکرده مرد گنده

یوقت اون از دست نره

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
شتر پس چ میگفت این وسط

گوشت شتر و رب انارم هوس کرده بود عروسه براش درست کرده بود 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن